Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U susret Svetskom prvenstvu u košarci
Izabranici selektora Đorđevića otvorili su vrata svojih klubova, ali i domova...
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

U susret Svetskom prvenstvu u košarci

U susret Svetskom prvenstvu u košarci

, 2019., Srbija, 0 min.
U susret Svetskom prvenstvu u košarciU susret Svetskom prvenstvu u košarciU susret Svetskom prvenstvu u košarciU susret Svetskom prvenstvu u košarciU susret Svetskom prvenstvu u košarci
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Slobodan Šarenac okuplja našu košarkašku reprezentaciju po celom svetu, i proverava njihovu borbenu spremnost u serijalu U susret Svetskom prvenstvu.
Sve oči sveta krajem leta biće uperene ka Kini i Svetskom prvenstvu u košarci. Orlovi će hrabro braniti boje svoje zemlje, a uoči najvažnijeg košarkaškog događaja u sezoni, izabranici selektora Đorđevića ekskluzivno za RTS otvorili su vrata svojih klubova, ali i domova. Voditelj se zaputio preko okeana kako bi se lično uverio u to kako napreduju naši košarkaši i pripreme za Svetsko prvenstvo. "Prokrstarili smo Amerikom i Evropom u želji da vam dočaramo njihove živote na nešto drugačiji način", naglasio je Šarenac. Neka od najvećih imena svetske košarke pokazaće vam kako usklađuju obaveze prema svojim matičnim klubovima i reprezentaciji. Prvi put nakon porođaja, za srpske medije govoriće i Jelisaveta Orašanin Teodosić, a svoja iskustva sa vama podeliće i Željko Obradović, Predrag Stojaković, Igor Kokoškov i mnogi drugi. Osim toga što ćete upoznati naše šampione u do sada neviđenim izdanjima, saznaćete i kako NBA čarolija izgleda kada se reflektori pogase, ali i šta o našim reprezentativcima imaju da kažu njihove kolege saigrači, treneri i životni partneri. Od košarkaša ćete čuti koliko im je bitan nastup u reprezentaciji, kakvi su im međusobni odnosi i zašto je poziv selektora jedno od najvećih dostignuća u karijeri svakog sportiste.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala