Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prava žena
Život servira nepredvidive priče i baš nikad ne bira vreme za to
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Prava žena

Prava žena

, 2016., Hrvatska, 0 min.
Prava ženaPrava ženaPrava žena
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Filip Juričić i Kristina Jovanović u ulogama Nikole i Maje donose priču o ocu kojeg će nesigurnost njegove vlastite kćeri naterati da stane na loptu i u svojim zrelim godinama napokon izađe iz nikad završenog puberteta.

"Prava žena" novi je televizijski projekat jedne od najboljih scenaristkinja i producentkinja u regionu, Jelene Veljače, iza koje stoje uspešne serije "Ponos Ratkajevih", "Larin izbor", "Zora dubrovačka" i "Stella".

Tinejdžerka Maja (Kristina Jovanović) draga je i pametna devojka, ali zbog nesređenog porodičnog odnosa nesigurna je u sebe. Oblači se muškobanjasto i trenira hokej jer zna da to raduje njenog oca, a zapravo je zanimaju tipične ženske stvari. Nesretno je zaljubljena u najpopularnijeg hokejaša, Harija, a s obzirom da je on ne primećuje, Maja pristaje na veliki preokret u svom životu – prijavi se u televizijski show koji će joj pomoći da postane "prava žena", ali i da otkrije pravu sebe. Njenom ocu Nikoli (Filip Juričić) Majina ideja nimalo se ne sviđa. On je predan otac koji voli svoju kćerku, ali teško prihvata da Maja više nije dete, već odrasla devojka koja se ponaša zrelije od njega.

Nikola je četrdesetogodišnji, klasični šarmer koji svojom duhovitošću i harizmom lako privuče suprotan pol, ali se teško snalazi "u vezi" jer više pažnje posvećuje zabavama i drugim, površnim stvarima koje inače zaokupljaju ljude u dvadesetima. Silom prilika zaposli se u ketering firmi svog najboljeg prijatelja Slavena (Petar Ćiritović), preko kojeg dospe na set TV showa na koji se prijavila njegova kćerka Maja. Tamo upozna dve potpuno različite žene koje će mu promeniti život: vrlo strogu, ambicioznu TV producentkinju Natašu (Nataša Janjić) koja je svoj život posvetila karijeri, i kojoj treba vremena da se otvori ljudima i zadobije poverenje u neku osobu, i Ružu (Elizabeta Kukić), duhovitu i harizmatičnu društvenu ikonu, legendarnu autorku ljubavnih romana i savetnicu za žene koja je ujedno zaštitno lice TV makeover showa za devojke.


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala