Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gazdarica
Gabrijela neće imati mira dok ne uništi Antoniju Geru i postane nova Gazdarica.
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena10/10

Gazdarica

La Patrona

, 2013., SAD/Meksiko, 0 min.
10.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Gabrijela Suarez jedina je žena koja radi u rudniku zlata u selu San Pedro de Oro. Kćerka je Tigrea Suareza, cenjenog rudara, ali zbog činjenice da je samohrana majka koja radi „muški posao“, neprestano je izložena podsmehu pojedinih kolega. Ipak, zahvaljujući buntovničkom duhu, uspešno staje na kraj maltretiranjima, koja su potpuno bezazlena u poređenju sa onim što je preživela kada je imala 16 godina. Tada ju je silovao Fernando Beltran, sin najmoćnije žene u okrugu Antonije Gere, među meštanima poznatije kao Gazdarica. Kada je Gabrijela saznala da joj je silovatelj napravio dete, otišla je

Gabrijelin zaštitnik i vlasnik rudnika, Marselo Vidal, umre pod čudnim okolnostima i većina njegove imovine prelazi u ruke „ucviljene“ udovice Antonije. Gazdarica želi da njen stariji sin Alehandro preuzme bridu o rudniku. Kada se on i Gabrijela sretnu, među njima će se roditi ljubav, koja će izazvati gnev Antonije i proračunate Irene, koja želi Gazdaričinog sina samo za sebe. Za to vreme, Gabrijelin otac Tigre u rudniku pronalazi skrivenu pećinu u kojoj se nalazi pravo bogatstvo. Antonija i njeni ljudi muče ga do smrti, ali ne uspevaju da saznaju gde je blago. Sa druge strane, pokušavaju da ubiju Gabrijelu izazivajući eksploziju u rudniku, ali ona uspeva da se izvuče. Međutim, Antonijin sin mezimac Fernando gine sa još nekoliko rudara i Gazdarica za to krivi Gabrijelu, pa je smesti u ludnicu. Istovremeno, saznaje da je Gabrijelin sin zapravo njen unuk i odlučuje da ga, pružajući mu život o kakvom je oduvek sanjao, okrene protiv majke.

Gabrijela će u ludnici provesti nekoliko godina i za to vreme sprijateljiće se sa Konstansom, Hustovom bivšom suprugom, koju je on tu zatvorio kako bi joj oduzeo bogatstvo. Njihov saveznik biće i Lučo, simpatični lopov koji se u zatvoru pretvarao da je lud, da bi dospeo u ludnicu i odatle pobegao. Kada u ustanovi izbije požar, svi su ubeđeni da je Gabrijela stradala, ali ona sa Konstansom i Lučom uspeva da pobegne, pronalazi očevo blago i transformiše se u moćnu i elegantnu Veroniku Dantes. Kada se vrati u selo kao bogatašica, saznaje da se Alehandro u međuvremenu venčao sa Irene, a da se David, zahvaljujući Antonijinom bogatstvu, pretvorio u razmaženog i nekulturnog momka. Tada započinje svoju veliku osvetu i uništava jednog po jednog neprijatelja. Ipak, neće imati mira dok ne uništi Antoniju Geru i postane nova Gazdarica.


Možda će vam se svideti
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala