Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Survivor: Jutro posle Jakobove šokantne odluke
Plavo pleme: Mi više nismo plavi medvedići...
11. april 2024.

Survivor: Jutro posle Jakobove šokantne odluke

Foto/Izvor: Tv Nova

Jakobov odlazak doneo je promene u plavom timu, a i sami će da primete da više nisu "plavi medvedići" kako su ih zvali crveni zbog harmonije koja je vladala u plemenu. Matea će da napomene da je plavo pleme sa 8:0 i drugim velikim razlikama gubilo i kad je Jakob bio u timu, pa će nekako da se snađu sad kad ga nema. "Jakobov odlazak nas je više ujedinio, vidim da nam je potrebno to zajedništvo", reći će Matea pre utakmice na poligonu.

Bliži se napeto plemensko veće na kojem Damjan očekuje da ga saigrači izglasaju za duel ako plavi tim izgubi. Svestan svojih loših uspeha na poligonima, rekao im je je da neće da se naljuti na njih u slučaju da odluče da njegovo ime stave na papir, ali Luka još uvek ne bi voleo da vidi Damjana u duelu.

Jakobov odlazak iz plavog plemena biće glavna tema razgovora i u crvenom timu. Veruju da, iako je Jakob kao argument za izlazak naveo porodicu, pravi razlog zapravo leži u nečem drugom. "Imamo snage, imamo energije i želimo da zatvorimo nedeljni niz sa pobedom", istaći će Anđela iz crvenog tima, dodajući da ima potencijalno nominovanih u svom plemenu, ali za sada nemaju razloga da ih izbacuju, pa će dati sve od sebe na poligonu za pobedu.

Kako će se odvijati takmičenje na novom poligonu i da li crveni imaju toliko energije da pobede plave i ovaj put, ili će se u plavima probuditi još veći otpor, ne propustite pogledati u novoj, do kraja neozvesnoj epizodi Survivora.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala