Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pogledajte prvi trejler za prednastavak Ratova zvezda - The Acolyte
Nova serija stiže početkom juna i vraća nas 100 godina unazad pre prednastavka trilogije
22. mart 2024.

Pogledajte prvi trejler za prednastavak "Ratova zvezda" - "The Acolyte"

Disney+ nas ove godine vraća u prošlost, u daleku galaksiju Ratova zvezda, u novoj seriji Ratovi zvezda pod nazivom The Acolyte. Danas konačno imamo priliku da vidimo prvi najavni trejler, koji predstavlja glavne likove, koje predvode Amandla Stenberg, Li Džang-Džeu (Squid Game) i Keri En Mos (Matriks).

Prvi kadrovi nam otkrivaju samo deo onoga što nas čeka u novoj seriji Ratovi zvezda, koja je smeštena 100 godina pre originalne trilogije prednastavka. Vidimo Džang-Džeua kao Džedajskog učitelja koji podučava mlade nade, Stenberg u ulozi maskirane ratnice, a Mos kao Džedaj ratnicu.

Iako je Visoka Republika uglavnom u periodu mira, jasno je da se sukob sprema dok se Džedaji širom galaksije pripremaju da se suoče sa misterioznim pretnjama sa svih strana.

Serija će biti smeštena 100 godina pre događaja iz filma Ratovi zvezda: Fantomska pretnja, u vreme poznato kao Visoka republika. Era Visoke Republike je opširno dokumentovana kroz knjige Ratovi zvezda. Opseg proširenog univerzuma Ratova zvezda, kako u vremenu tako i u prostoru, dao je producentima šire polje za istraživanje i stvaranje novih priča.

Zvanični sinopsis serije otkriva:
Akolajt je misteriozni triler koji će odvesti gledaoce u galaksiju mračnih tajni i nadolazećih sila mračne strane u poslednjim danima ere Visoke republike. Bivša Padavan se ponovo ujedinjuje sa svojim majstorom Džedajem da istraži niz zločina, ali sile sa kojima se suočavaju su zlokobnije nego što su očekivali.

Serija će imati osam epizoda, a premijera je zakazana za 4. jun na striming servisu Disney+.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala