Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pogledajte šta nas očekuje u seriji Pravi detektiv: Zemlja tame
4. sezona dramske serije je počela 15. januara i oduševila gledaoce
18. januar 2024.

Pogledajte šta nas očekuje u seriji "Pravi detektiv: Zemlja tame"

Novo poglavlje nagrađivane kriminalističke dramske serije Pravi detektiv počelo je ove sedmice i oduševilo gledaoce, a potom je stigla i zvanična najava cele sezone u kojoj možemo da vidimo scene koje nismo videli u raznim trejlerima.

Istina se skriva u tami je opis četvrte sezone u kojoj glume Džodi Foster i Kali Reis kao detektivke Liz Denvers i Evandželin Navaro koje moraju da nauče da rade zajedno na rešavanju slučaja misterioznog nestanka osmoro ljudi koji vode istraživanje Arktika.

Podnaslov nove sezone je Night Country, u srpskom prevodu Zemlja tame, a već je u premijeri izazvala veliku pažnju i pohvale i kritike i gledalaca. Posebnost ove sezone je i to što je glavni slučaj obeležen i spiralnim oznakama koje smo već viđali u prvoj i trećoj sezoni, tako da se fanovi nadaju konačnoj karici cele serije.

Pored Foster i Reis, ostatak glumačke ekipe čine Fin Benet, Fiona Šo, Kristofer Eklston, Izabela Star LaBlank i Džon Hoks, voditelj serije je Isa Lopez koja je napisala i režirala sve epizode, dok je kreator serija Nik Picolato je ovog puta jedan od izvršnih producenata.

Svaka nova epizoda četvrte sezone serije Pravi detektiv: Zemlja tame se premijerno prikazuje u noći sa nedelje na ponedeljak po našem vremenu kada je dostupna i na strimingu (HBO) Maks. Poslednja, šesta epizoda je zakazana za 18/19. februara.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala