Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Viasat Nature slavi Dan planete Zemlje
Vikend pun emisija koje nas upoznaju sa svetom prirode oko nas...
21. april 2023.

Viasat Nature slavi Dan planete Zemlje

Dan planete Zemlje obeležava se svake godine u čast dostignuća pokreta za očuvanje prirode i podizanja svesti o potrebi zaštite prirodnih resursa Zemlje za buduće generacije. Ovaj dan se obeležava svake godine 22. aprila, a ovim važnim povodom Viasat Nature će ceo vikend posvetiti svetu prirode.

Od jutra do večeri u subotu i nedelju, 22. i 23. aprila, uživajte u neverovatnoj raznolikosti i snazi prirode na našoj planeti, a ujedno se upoznajte sa izazovima koji su pred nama. Spektakularna serija emisija tokom vikenda odvešće vas u sve delove planete, od rezervata prirode Masai Mara u Keniji do kanadskih Stenovitih planina.

Pridružite se avanturisti i ljubitelju prirode Najdželu Marvenu dok putuje duž uske prevlake između Severne i Južne Amerike, nailazeći na čudesne divlje životinje i dirljive priče na svakom koraku u Najdžel Marven: Divlja Centralna Amerika. Putujte malo severnije sa Divljom Kanadom, nizom ogromnog prostornog raspona i neverovatnih detalja koji pričaju fascinantne priče o tome kako godišnja doba utiču na životinje i biljke koje žive u Kanadi.

Pratite Nil od njegovih misterioznih izvora pa sve do delte na obali Sredozemnog mora u emisiji Veličanstveni Nil. Idite na tajnu misiju sa Afričkim noćnim lovcima i otkrijte smrtonosne metode koje lavovi, leopardi i hijene koriste za noćni lov. Upoznajte se izbliza sa pravim pustinjskim lavovima dok lutaju nepristupačnim planinama, peščanim dinama, beskrajnim šljunkovitim ravnicama, a ponekad čak i plažama namibijske obale kostura u dve sezone Nestajućih kraljeva: Pustinjski lavovi Namiba.

Misteriozna planeta će vas odvesti na putovanje kroz sve najveće i najbolje prirode, pričajući zanimljivu i vizuelno zadivljujuću priču u pozadini nekih od najneverovatnijih životinjskih fenomena. Zaputite se na krajnji jug naše planete uz emisiju Zemlja senki i otkrijte kako morski život uspeva da opstane i proširi se dok se prava drama odvija na snegom prekrivenim fjordovima. Putujte do nekih od najlepših i najveličanstvenijih prirodnih pejzaža na svetu i otkrijte lepotu reka, džungle i planina iz svakog zamislivog ugla u Najlepšim pejzažima sveta.

Neki od drugih naslova vikenda Dana planete Zemlje na Viasat Nature: Madagaskar: Afrički Galapagos, Godišnja doba na Zemlji, Ogromna Afrika, Najveće migracije sveta, Masai Mara: Ušće divljih životinja i pravila Serengetija.

Pogledajte i budite zadivljeni, ceo dan, u subotu i nedelju, 22. i 23. aprila, samo na programu Viasat Nature.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala