Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kolin Farel preuzima Gotam Siti kao Pingvin u istoimenoj seriji
Premijera se očekuje 2024. godine na servisu Max
18. april 2023.

Kolin Farel preuzima Gotam Siti kao Pingvin u istoimenoj seriji

Novi servis Maks (dosadašnji HBO Max) je objavio prvi trejler za Pingvin spin-of seriju zasnovanu na likovima iz Betmenovog sveta. Kolin Farel u ulozi Pingvina je, s maskom na licu, viškom kilograma, potpuno neprepoznatljiv.

Farel je ovu ulogu odigrao u prošlogodišnjem megahitu Betmen Meta Rivsa, a DC i Warner Bros. su potvrdili snimanje filmova Betmen 2, u kome ćemo u ulozi čuvenog superheroja ponovo gledati Roberta Patisona, kao i filma Pingvin.

U filmu smo videli kako se Osvald Koblpot, iliti Pingvin, snalazi kao korumpirani vlasnik noćnog kluba, a u seriji ćemo videti nastavak te priče, odnoso kako on postaje pravi mafijaški bos. Videćemo kako Pingvin planira da iskoristi kaos nakon napada Ridlera (Pol Dano) i pruzme vlast u Gotam Sitiju.

Izvršni producent Dilan Klark je rekao da će ova serija da objasni kako je lik došao do moći i da će priča da bude po uzoru na čuveni film Scarface.

Osim Farela, glumačku postavu čine Kristin Miloti, Renzji Feliz, Majkl Keli, Šoreh Agdašlu i Dirdr O Konel, a pojavljuju se i Klansji Braun i Majkl Zegen.

Još uvek nije poznat tačan datum prikazivanje serije, osim da stiže 2024. godine, a prva sezona će imati osam epizoda.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala