Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Neodoljivi recepti za svaki kućni budžet
Nove emisije svetski poznatih kuvara na 24 Kitchen kanalu
4. april 2023.

Neodoljivi recepti za svaki kućni budžet

Ovog meseca, poznata kulinarska lica vraćaju se na kanal 24 Kitchen sa pregršt novih gastronomskih avantura - ​​Džejmi Oliver i Rudolf van Vin.

Oba su poznata po tome što često uzimaju tradicionalne recepte i daju im svoj lični dodir, stvarajući jedinstvene i ukusne delicije koje svako može da proba kod kuće.

Uvek nasmejani britanski kuvar podeliće sa nama recepte za jela koja će nas koštati manje od dva evra po porciji u novoj emisiji Džejmi Oliver: Jeftina kuhinja. Pored toga, naoružaće nas praktičnim savetima za prilagođavanje različitih jela, korišćenje sastojaka dostupnih svima iu okviru svakog budžeta. Svakog ponedeljka u 13 časova bićemo inspirisani Džejmijevim ukusnim obrocima po meri cele porodice: od ukusnog karija iz mikrotalasne do pice koja se može pripremiti bez uključivanja rerne.

Simpatični Holanđanin Rudolf van Vin, takođe poznata zvezda kanala 24 Kitchen. U jednom od intervjua priznao je da, iako se drži zdrave ishrane, ima slabu tačku kao i svi mi - kolače. Osim što voli da ih jede, voli da ih sprema i po tome je nadaleko poznat.

U novim kulinarskim avanturama, Rudolf posećuje najslađe evropske gradove i proba deserte kojima je teško odoleti. Inspirisan slatkom potragom, pank kuvar se vraća u svoju pekaru u svakoj epizodi Rudolfove slatke letnje turneje, koju gledamo od ponedeljka do petka u 17 časova, kako bi pripremio isprobane delicije - na svoj, originalan način

Premijere gastro avantura naših omiljenih kuvara gledamo na kanalu 24 Kitchen od početka meseca aprila!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala