Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zlatan Ibrahimović glumi u nastavku Asterixa i Obelixa
Zlatan Ibrahimović imaće svoj glumački debi u nastavku filmskog serijala "Asterix i Obelix", a danas je zvanično predstavljen i kratki teaser.
14. oktobar 2022.

Zlatan Ibrahimović glumi u nastavku "Asterixa i Obelixa"

 

„Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“ je predstojeća francuska avanturistička komedija u režiji Gijoma Kanea, koji takođe igra Asteriksa.

 
U filmu, sa Žilom Lelušeom u ulozi Obeliksa, legendarni junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Filipa Mehelena i Žilijena Ervea.
 
Kako je Deadline objavio ovog proleća, legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu u ovom filmu, koji će tumačiti lik po imenu Antivirus.
 

  
Pored Ibrahimovića i pomenutog dvojca, u filmu se pojavljuju i Vensan Kasel kao Sezar, Marion Kotijar kao Kleopatra i Džonatan Koen kao Finaltezis.
 
Ovo je prvi film o poznatim junacima koji nije zasnovan na jednom od stripova o Asteriksu, niti u njemu igra Žerara Depardjea kao Obeliksa.
 
Prvobitno je planirano da se snimanje održi 2020. u Kini, ali je odloženo godinu dana i prebačeno u Francusku zbog pandemije koronavirusa. Izdanje je zakazano za 1. februar 2023. godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala