Moj TV - TV Program za 200+ kanala
6 noviteta na HBO Max striming platformi
U ponudi nove HBO Max striming platforme dostupan je veliki broj nagrađivanih i kultnih serija, najnovijih filmova i klasika, rijaliti formata i sadržaja za decu, uz još mnogo toga.
1. maj 2022.

6 noviteta na HBO Max striming platformi

 

Izdvajamo 6 najaktuelnijih naslova koji su premijerno dostupni na HBO Max-u, među kojima su potpuno nove serije, ali i nove sezone hit serija.

Nova serija „Mi posedujemo ovaj grad“ (We Own This City) zasnovana je na istoimenoj knjizi Džastina Fentona, reportera lista „Baltimor San“. Beleži uspon i pad Jedinice za praćenje oružja baltimorske policije, kao i korupciju i moralni kolaps koji je zadesio jedan američki grad u kome su preovladali politika zabrane droga i masovna hapšenja umesto stvarnog policijskog rada. Režiju potpisuje Rejnaldo Markus Grin, a među autorima serije je Dejvid Sajmon, zaslužan i za kultnu HBO seriju „Žica“.
 
 
„Turista“ (The Tourist), nova serija sa Džejmijem Dornanom u glavnoj ulozi, je misteriozni triler pun šokantnih, zabavnih i okrutnih preokreta. Džejmi Dornan glumi Britanca koji se nađe u australijskoj divljini,  gde ga progoni velika cisterna koja pokušava da ga otera sa puta. Odvija se potera mačke i miša i čovek se budi u bolnici, povređen, ali nekako živ - osim što nema pojma ko je. Uz likove iz njegove prošlosti koji ga progone, njegova potraga za odgovorima vodi ga kroz veliku i nemilosrdnu divljinu.
 
 
„Džulija Čajld“ (Julia) je nova serija u kojoj Sara Lankašir tumači lik Džulije, koja nakon uspeha svog kuvara iz 1961. baca oko na relativno nov medij, televiziju, i daje ideju o kulinarskoj emisiji bostonskoj državnoj stanici VGBH. I pored protivljenja rukovodilaca i oklevanja njenog muža Pola (Dejvid Hajd Pirs), Džulija ulaže svoju budućnost u „Kuvanje na francuski način“ – i pritom postavlja temelje modernih emisija o kuvanju. Šarmantna i urnebesna serija osvetljava život vrhunske američke kuvarice, ali i doba velikih promena u američkoj istoriji.
 
 
Druga sezona serije „Stvoreni za ljubav“ (Made For Love) donosi nastavak mračno apsurdne i cinične priče o ljubavi i razvodu, zasnovane na istoimenom romanu iz 2017. godine. Hejzel (Kristin Milioti) se nevoljno vraća u visokotehnološku palatu svog muža milijardera, Bajrona Gogolja (Bili Magnusen), kako bi spasila život svog bolesnog oca. Dok Hejzel razmatra da li je moguće da se Bajron promenio, oboje postaju zarobljeni njegovom najnovijom revolucionarnom (i opasnom) tehnologijom.
 
 
Nagrađivana crnohumorna serija „Bari“ (Barry), u kojoj depresivni plaćeni ubica (Bil Hejder) doživi prosvetljenje u karijeri kad otkrije opojni svet pozorišne glume u Los Anđelesu, vratila se sa trećom sezonom. Očajnički želeći da ostavi nasilnu prošlost iza sebe zarad svoje novootkrivene strasti, Bari pokušava da se izvuče iz sveta naručenih ubistava i da potpuno uroni u glumu. Međutim, napuštanje tog sveta je nezgodno.
 
 
Druga sezona serije „Gospodin Džek“ (Gentlemen Jack) nastavlja da prati priču En Lister, bogate jorkširske  zemljoposednice, poznate po dnevniku od četiri miliona reči koji beleži njenu lezbejsku vezu, putovanja i pokušaje da promeni sudbinu oronulog porodičnog imanja, Šibden Hola. Nova sezona se odvija 1834. godine, a sve oči su uprte u En Lister i En Voker kad se smeste u Šibden Hol kao partnerke, odlučne da spoje svoje posede i postanu moćni par. Preduzetnički duh En Lister plaši lokalno stanovništvo u istoj meri koliko i njen neuobičajeni ljubavni život, a pošto je Halifaks na ivici revolucije, njeno odbijanje da se pritaji postaje provokativno i opasno.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala