Moj TV - TV Program za 200+ kanala
PREMIJERA druge sezone zanimljive i napete serije SENKE vraća se na kanal EPIC DRAMA
Turbulentna i napeta godina, 1956. je i u Finskoj bila teška... A mi idemo pravu na mesto gde se ukrštaju interesi i borba za prevlast istoka i zapada.
27. septembar 2021.

PREMIJERA druge sezone zanimljive i napete serije SENKE vraća se na kanal EPIC DRAMA

 

 

 

SHADOW LINES S2

Senke

Premijerno od četvrtka 30. septembra u 21.00
 
Žanr: Ratna drama
Režiseri: Kirsti Maninen, Katri Maninen
Uloge tumače: Emi Parviainen, Hanu Peka Bjorkman, Katja Kutner, Sampo Sarkola, Džesika Grabovski, Olavi Usivirta, Jane Reinikainen, Pirjo Lonka, Tomi Korpela, Ero Ritala
 
 
 
 
 
Ova druga sezona uvodi dva nova člana glumačke ekipe: Era Ritala, koji je osvojio Jusijevu nagradu za najboljeg glumca i Zlatnu nagradu Venla za ulogu u TV seriji "Onnela", kao i Tomija Korpelu, dobitnika različitih nagrada za najboljeg glumca, posebno one na Međunarodnom filmskom festivalu u Marakešu i Moskovskom filmskom festivalu, a dobitnik je i finskih nagrada Jusi.
 
 
1956. godina bila je turbulentna ne samo za Finsku, nego i za ceo svet. Finski predsednik Urho Kekonen dolazi na vlast, i to istog dana kada u Finskoj počinje opšti štrajk. Ilitalo, vođa Pesnice, mora da uveri Kekonena da su on i njegov tim na njegovoj strani i da su mu neophodni da bi se zadržao na vlasti. Malo po malo, Pesnica postaje svesna većeg plana, koji će dovesti u opasnost i Pesnicu i samu Finsku.
 
 
U vreme protesta u Poljskoj i Mađarskoj, ljudi planiraju ustanak u Istočnoj Kareliji, u Rusiji. Tajna organizacija, pod nazivom "Braća gneva" trenira borbene jedinice i nabavlja veliku količinu oružja, i sve to uz pomoć organizacije CIA. Helena konačno saznaje za sudbinu svoje majke, ali da li će biti u stanju da spreči krvavi sukob koji preti na istočnoj granici Finske?
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala