Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - trejler filma
Marvel Studios je objavio prvi poster i nekoliko fotografija, kao i prvi trejler za “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”.
30. april 2021.

"Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" - trejler filma

 

Nadolazeći film je prvi Marvelov sa fokusom na azijskog superheroja, a u trejleru možemo da vidimo predstavljanje Shang-Chija kojeg igra Simu Liu, poznatog i pod imenom The Master of Kung Fu.

On se mora suočiti sa prošlošću za koju je mislio da ju je ostavio za sobom kada je uvučen u mrežu misteriozne organizacije Ten Rings. Njegov otac Wenwu u roli Tonija Leunga (Tony Leung) je odgojio Shang-Chija kao svog naslednika, a Wenwu je šef zloglasne organizacije Ten Rings. Wenwu je u filmskom svetu bio poznat pod raznim imenima uključujući i The Mandarin.
 
Shang-Chi takođe nastavlja priču koja je deo Marvelovog kinematografskog svemira od samih početaka: Wenwu je povezan sa Ten Rings, zloglasnom terorističkom organizacijom koja se prvi put spominje u Iron Manu iz 2008. godine.
 
Reditelj filma je Destin Denijel Kriton (Destin Daniel Cretton) koji potpisuje i scenario zajedno sa Dejvidom Kalahamom (David Callaham) i Endrujom Lenhamom (Andrew Lanham).

“Bilo je puno spominjanja Shang-Chija kroz stripove, ali uvek je postojao taj temeljni odnos između njega i njegovog oca koji je bio izuzetno komplikovan – i to je bilo nešto sa čime sam se stvarno povezao”, izjavio je režiser. “To je bio ogroman deo onoga što sam predstavio: koristeći film za istraživanje psihologije deteta koje je u mladosti trenirano da postane ubica. Sada, kad se nalazi izvan svega toga, kako će naučiti redefinisati sebe u svetu i pronaći ravnotežu u odnosu naspram oca?”

“Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings” u bioskopima stiže 3. septembra.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala