Moj TV - TV Program za 200+ kanala
HBO sprema još tri Game of Thrones spinoffa
HBO je odlučio da "Game of Thrones", pored "House of the Dragon" mora dobiti ne jedan, već tri spinoff serije, koje će sve redom biti prequeli, kako saznajemo sa portala IGN.
23. mart 2021.

HBO sprema još tri "Game of Thrones spinoffa"

 
Jedan od projekata nosi radni naziv 10.000 Ships, i pratiće princezu Nimeriju, dalekog pretka Kuće Martel i osnivačicu kraljevstva Dorne. Serija je smeštena čitav milenijum pre događaja u Game of Thrones, tako da će u njoj mitologija Vesterosa biti prilično akcentovana.
 
Drugi projekat je smešten u Flea Bottom, najmračniji i najopasniji lavirint uličica u Kraljevoj Luki koji smo gledali u prve četiri sezone Game of Thrones.
 
Treći projekat je možda najzanimljiviji, jer na njemu radi tvorac serije Rome, Bruno Heler, a radni naziv je 9 Voyages. Ova serija pratiće glavu Kuće Velarion, lorda Korlisa Velariona, poznatijeg kao "Morska Zmija".
 
Korlis Velarion će se inače pojaviti u House of the Dragon, prvom GoT spinoffu kome je HBO dao "zeleno svetlo", a koji počinje sa snimanjem sledećeg meseca, sa Olivijom Kuk, Emom D'Arsi, Pedijem Konsidinom i Metom Smitom u glumačkoj postavi. Premijera se očekuje tokom 2022. godine.
 
"Game of Thrones" spinoff serija je u pripremi, uključujući Martinov serijal Dunk and Egg romana koji prati avanture ser Dankana Visokog i Egona Targarjena Petog, nekih 90 godina pre dešavanja u Game of Thrones.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala