Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Project Power 2 u najavi
Netflix-ov "Project Power" film u kome su u glavnim ulogama Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt, postigla je pogodak među publikom.
9. januar 2021.

"Project Power 2" u najavi

 
 
Bilo je već zahteva da se radi nastavak u kome bi se detaljnije istražio komplikovani svet "Project Power-a". Mattson Tomlim, koji je napisao scenario za film, rekao je da će njegove ideje za "Project Power 2" poslati franšizu na sasvim druge žanrovske puteve.

"Projekt Power" priča pričuo policajcu iz New Orleansa, kojeg glumi Gordon-Levitt, koji se udružuje sa bivšim vojnikom, koga glumi Foxx, kako bi zaustavio trgovinu novom drogom na ulicama koja korisnicima daje nekoliko minuta super moći, bez načina da kontrolišete koje to moći dobijate. 

Film je primlјen sa mešovitim i pozitivnim kritikama, hvaleći performanse glavnih glumaca, dok je priča kritikovana zbog zauzimanja njegove intrigantne premise i pretvaranja u akcijski triler. Ipak, činjenica da je film trendovao na prvom mestu na Netflix-u pokazuje da je opšta publika u njemu videla nešto dragoceno, a to čini verovatnijim za buduće nastavke i spinoff-ove.

Naravno, veliki deo apela fanova bilo je prisustvo Joseph Gordon-Levitt-a i Jamie Foxx-a, tako da bi imalo smisla da nastavak nastavi putovanje njihovih likova, umesto da se okreće u potpuno novom pravcu. Na kraju "Project Power-a", Foxx-ov lik Art se ponovo ujedinio sa njegovom ćerkom Tracy, i oni su u bekstvu od vlade sa novim setom moći.

S druge strane, lik policajca Gordon-Levitt-a Frank Shaver završio je prvi film sa namerom da razglasi o tajnoj vladinoj operaciji koja je, pre svega, stvorila super-drogu, potez koji malo verovatno da će proći dobro sa vlastima. Dakle, nastavak bi mogao da vidi Art-a i Frank-a kako ponovo udružuju snage kako bi se nosili sa novim dimenzijama problema sa super-drogom sada kada su određeni vladini programi postali ugroženi zbog njihove uloge u stvaranju droge. Ostaje da se vidi kako će nastavak "Project Power-a", kada i ako bude snimlјen na Netflix-u, odlučiti da istraži ove teme.

Uz glavnim ulogama filma "Project Power" su Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Courtney B. Vance i Amy Landecker.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala