Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Godzilla vs. Kong - ko pobeđuje?
U nastavku "Kong: Ostrvo lobanje" i "Godzila: Kralj čudovišta" dva iskonska giganta se sastaju - ko će pobediti?
5. januar 2021.

Godzilla vs. Kong - ko pobeđuje?

 
 
Dva prethodna filma već su znala da ubede: Udruživanjem snaga, Godzila je uspela da se utvrdi kao „kralj čudovišta“ u teškoj borbi protiv Ghidore 2019. godine. Sa zaradom od 385 miliona američkih dolara, film je takođe pokazao svoju asertivnost na blagajnama. „Kong" je dve godine ranije nastupio još bolje i postigao rezultat od dobrih 566 miliona američkih dolara - da li će se preveliki majmun takođe pojaviti kao pobednik kada se suoče dva velikana u „Godzilla vs. Kong"? Više ćemo znati u maju 2021, jer će tada film konačno početi u bioskopima.
 

 
„Godzilla vs. Kong“ - zaplet
 
Rad američke vladine organizacije „Monarch“ ubrzao je od događaja na ostrvu Lobanja 1970-ih. Posle nekoliko decenija intenzivnog istraživanja, postavlja se nova opasna misija da se istraži poreklo titana. U međuvremenu, dva najmoćnija bića na planeti već su na putu sudara i suočiće se u strašnoj borbi. Okupljanje Godzille i Konga na jednom mestu želi da iskoristi grupu zaverenika da jednom zauvek zbrišu Titane.
 
Još detalja akcije još nije poznato. Tako da možemo biti znatiželjni da li će Godzilla ponovo dobiti podršku drugih Kaijua, kako ide ostarelom Kongu i da li bi zaverenička grupa zaista mogla biti uspešna u svom projektu - prva najava prikazuje Konga u lancima ...
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala