Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zivi i mrtvi, od 13. decembra na Epic Drami
Parada demona, duhova i ubistava u novom natprirodnom trileru uskoro stiže na kanal Epic Drama…
8. decembar 2020.

"Zivi i mrtvi", od 13. decembra na Epic Drami

 

"Živi i mrtvi", nova uzbudljiva horor/dramska serija u šest epizoda koju su napisali Ešli Ferou i Metju Grejem, koautori i pisci serija „Život na Marsu“ ("Life on Mars") i „Pepeo pepelu“ ("Ashes to Ashes") biće premijerno biti prikazana u nedelju 13. decembra u 21.00h na kanalu Epic Drama. Ova horor serija je prvi put premijerno prikazana na Bi-Bi-Siju, gde je dočekana sa pohvalama za izuzetne vizuelne efekte, vrhunsku glumu, ubedljive likove, neočekivane preokrete te uverljivu i vrlo zastrašujuću priču.

Sa Kolinom Morganom („Merlin“)  u glavnoj ulozi avangardnog psihologa Nejtana Eplbija i Šarlot Spenser („Jadnici“ tj. „Les Misérables“) u ulozi njegove hrabre supruge Šarlot Eplbi, serija se odvija u Somersetu, u Engleskoj, 1888. godine, dok se zemlja i ljudska zajednica bore da uspostave ravnotežu na ivici monumentalnih promena između starog, tradicionalnog načina života i budućnosti okrenute nauci i industriji. To je zemlja duhova i mitova, priviđenja i demona. 
 
U središtu ove male zajednice je Nejtan Eplbi, koji nakon smrti majke, nasleđuje kuću Šepzoj, u prekrasnoj, ali zabačenoj dolini Somerset. Eplbi odlučuje da sa voljenom ženom započne novi život, međutim, njihovu idilu uskoro počinju da remete čudni i zastrašujući događaji koji se neobjašnjivo vrte oko njega, dok on sam postaje sve uznemireniji i opsednut idejom da dokaže da postoji život nakon smrti. Da li je moguće da ga progone duhovi? Zašto? I ko bi oni mogli biti? Kako ove jezive istrage postaju sve učestalije i strašnije, Nejtan počinje da vidi i čuje potresne stvari kakve nije mogao ni da zamisli. Odgovori koje dobija će rasturiti u paramparčad sva njegova uverenja i predstavljaće pretnju svemu i svakome koga je ikada voleo.
 
 
Serija "Živi i mrtvi" biće premijerno prikazana na kanalu Epic Drama u nedelju 13. decembra u 21.00h i emitovaće se svake večeri u isto vreme, dok će finalna epizoda biti prikazana u petak 18. decembra. Svaka od šest epizoda od kojih ćete se istinski naježiti biće prava gozba za oči, sa fantastičnim avanturama filmskih razmera, uz neverovatnu produkciju i dizajn koji će vas očarati. 
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala