Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 26. oktobar - 1. novembar
Za svakog po nešto! Kao i svake nedelje , preporuke za gledanje sa VIASAT kanala. Ukoliko Vam se ne sviđa naš izbor, uvek možete naći neki svoj.
23. oktobar 2020.

VIASAT preporucuje: 26. oktobar - 1. novembar

 

PONEDELJAK 26.10.

TV1000 BALKAN: PREMIJERASLUČAJNI TURISTA @ 21.00h

Emotivno distancirani pisac putopisa mora da nastavi sa svojim životom, nakon smrti sina i propasti braka. 

Uloge: Vilijam Hart, Ketlin Tarner, Đina Dejvis

 

UTORAK 27.10.

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - AGATA I ISTINA UBISTVA @ 21.00h

 Kada kumica i imenjakinja Florens Najtingejl biva pronađena mrtva u vozu za Hejstings, istraga ne uspeva da dođe do ubice. Usled izostanka bilo kakvog napretka u istrazi, kao i zbog neuspeha policije, Florensina partnerka u toku 26 godina, Mejbel Rodžers, započinje sopstvenu istragu, ali kako nailazi na mnoge osumnjičene, Mejbel ne može da dođe do ubice. Ona se zbog toga okreće Agati Kristi, tvorcu Poaroa i Gospođice Marpl. One zajedno kreću u misiju razotkrivanja ubice.

 

SREDA 28.10.5

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA EPIZODE AUSTRALIJSKI MEGA METRO – S1, EP2 @ 21.45h

Saobraćajne gužve predstavljaju stalni problem u Sidneju. Ovaj grad svake godine se uvećava za po sto hiljada stanovnika. Za njih je jedino rešenje implementacija naprednog metro sistema. Snimana tokom pet godina, ova serija pratila je njegovu izgradnju i sve izazove sa kojima su se graditelji suočavali. Neki od njih su izgradnja futurističke Misije kontrole, koja će predstavljati glavnu komandu ovog metroa. On će se napajati solarnom energijom. Stvaranje nečega ovako velikog neće biti nimalo lako.  

Epizoda 2:  Pratimo tim koji se susreće sa svim pitanjima tuneliranja kroz minsko polje postojeće infrastrukture; tu  su i podnožja i podrumi nebodera, kanalizacije, groblje i postojeći željeznički tuneli.

 

ČETVRTAK 29.10.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG JORKŠIRSKI VETERINAR– S7, EP1 @ 19.35h

Piter Rajt i Džulijan Norton vraćaju se sa svojim dogodovštinama u Boroubridžu. Lečeći mala i velika stvorenja, susreću se sa prasićima, ovcama i kravama, a Džulijan će po prvi put doživeti neka nova iskustva. Piter će, takođe, pomagati povređenom konju, a operisaće i macu koja je pojela veliku količinu gumenih narukvica. Serija je nabijena emocijama vlasnika ljubimaca koji svoje najdraže predaju veterinarima da o njima vode računa. Crni labrador Marfi ima ozbiljan tumor usne duplje, što znači da Džulijan mora da mu odstrani deo vilice, a Piter mora da amputira nogu jednoj kuci. Da li će operacije biti uspešne?

Epizoda 1: Džulijan biva pozvan usled neočičnog događanja. Krmača je usred porođaja, ali ima problema da izbaci mladunče. Piterovoj omiljenoj farmerskoj porodici, Grinovima, potrebna je pomoć.

 

PETAK 30.10.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – ZALJUBLJENI ADOLF HITLER @ 21.00h

Bila je to nesvakidašnja afera, puna ljubavi, požude i očaja, a završila je dvostrukim samoubistvom u Hitlerovom berlinskom bunkeru tog sudbonosnog dana u aprilu 1945. godine. Ovaj izvanredni dokumentarac po prvi put će prikazati Hitlerov privatni život viđen očima - ali i objektivom - njegove ljubavnice Eve Braun, koja je svojom 16mm kamerom snimala njegov život i uzdizanje njegovog režima. Ovi snimci od kojih zastaje dah, zajedno sa Evinom foto-arhivom i ekskluzivnim fotografijama Hajnriha Hofmana, Hitlerovog oficijelnog fotografa, oslikavaju detaljan portret Hitlera, retko viđen do sada.

 

SUBOTA 31.10.

EPIC DRAMA: NOVO! PREMIJERA – NEVIDLJIVI POSETIOCI IZ ENFILDA – S1 EP1 @ 21.00h

Ova drama iz tri dela nastala je prema romanu Gaja Liona Plejfera. Zasniva se na zastrašujućim i bizarnim događajima koji su se događali u jednoj sasvim običnoj kući, 1977. godine. Glavni junak priče je Dženet Hodžson, jedanaestogodišnja devojčica progonjena paranormalnim događajima. Ili bi bar ona želela da to drugi misle, a posebno Moris Gros, istraživač koji daje sve od sebe da je zaštiti od tamnih sila u nadi da će tako lakše prihvatiti smrt sopstvene ćerke.

Epizoda 1:  London, Engleska, 1977: porodični dom progoni poltergeist, zbog čega moraju da zatraže pomoć od istražitelja Morisa Grosea. Pridružuje se skeptični istraživač, Gaj Plejfer.

Epizoda 2: Na programu 1. Novembra u 21.00h Dok se istraga o progonstvu nastavlja, Gaj i Moris pokušavaju da pomognu.

 

NEDELJA 01.11.

EPIC DRAMA: NOVO! PREMIJERA – VELIKA I MALA STVORENJA – S1 EP1 @ 18.45h

Džejms Heriot završio je Veterinarski fakultet u Glazgovu i želi da postane veterinar u Jorkšir Dejlsu, ali uskoro shvata da lečeći životinje dolazi u blizak kontakt i sa njihovim vlasnicima, a to su farmeri čiji karakter ume da bude nezgodan. Džejms uskoro upoznaje i svoju novu disfunkcionalnu porodicu - haotičnog šefa Zigfrida Farnona, njegovog brata Tristana i gospođu Hol. Kada Džejms postaje zainteresovan za lokalnu lepoticu Helen Alderson, dobija još jedan razlog da ostane u Dejlsu. 

Epizoda 1:  Budući pritisnut, od strane svoje majke, da prihvati posao na dokovima, Džejms Heriot želi da prati svoje snove i tako dobija priliku da ode na razgovor za posao pomoćnika veterinara u Jorkširu.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala