Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 19-25. oktobar
Preporuke vaših omiljenih sadržaja na VIASAT kanalima, koje ćemo gledati u toku sledeće nedelje. Uživajte!
17. oktobar 2020.

VIASAT preporucuje: 19-25. oktobar

 

PONEDELJAK 19.10.

TV1000 BALKAN: PREMIJERA – KRALJICA UKLETIH @ 21.00h

Vampir Lestat postaje rok zvezda, a njegova muzika budi podjednako lepo i monstruoznu kraljicu svih vampira. 

Uloge: Alaja, Stjuart Taunsend, Margarit Moro

 

UTORAK 20.10.

VIASAT NATURE: PREMIJERA SPAŠAVANJE DIVLJIH MEDVEDA – S1 EP2 @ 18.35h

Njihova misija je da spašavaju izgladnele i napuštene mladunce medveda, da ih podižu sve dok nisu sposobni da se sami o sebi staraju, a onda da ih vraćaju nazad u prirodu. U ovoj seriji govori se o jednom od najvećih rehabilitacionih centara za medvede, kao i o ljudima koji su jedini na svetu licencirani da odgajaju i oslobađaju grizlije. Svaka epizoda vodi kroz spektakularnu divljinu Britanske Kolumbije. Svake godine ova porodica ljudi se bori da spasi i odgoji desetine napuštenih crnih grizlija, kao i mladunce belih kermod medveda.

Epizoda 7:  Piter i Anđelika spađavaju dva mladunčeta medveda, čiju majku je pregazio auto. Volonter Tomas donosi važnu odluku za svoju karijeru, a Kim i Šon spašavaju povređeno lane.

 

SREDA 21.10.5

VIASAT EXPLORE: NOVO! PREMIJERA – AUSTRALISJKI MEGA METRO – S1 EP1 @ 21.45h

Saobraćajne gužve predstavljaju stalni problem u Sidneju. Ovaj grad svake godine se uvećava za po sto hiljada stanovnika. Za njih je jedino rešenje implementacija naprednog metro sistema. Snimana tokom pet godina, ova serija pratila je njegovu izgradnju i sve izazove sa kojima su se graditelji suočavali. Neki od njih su izgradnja futurističke Misije kontrole, koja će predstavljati glavnu komandu ovog metroa. On će se napajati solarnom energijom. Stvaranje nečega ovako velikog neće biti nimalo lako. 

Epizoda 1:  Upoznajemo talentovani tim koji gradi novi, potpuno automatizovani sistem metroa koji košta 50 milijardi dolara, što je najveće i najnaprednije novo otvaranje železnice bilo gde na planeti u 2019.

 

ČETVRTAK 22.10.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIJERA – HITLEROVI SUPERAUTOMOBILI @ 21.00h

Ovo je priča o inženjerskom savršenstvu, o Grand Pri trkama, o nacističkoj propagandi i rivalitetu zbog koga će jedan rekord ostati nepotučen tokom čitavih 79 godina.

 

PETAK 23.10.

VIASAT EXPLORE: NOVO! PREMIJERA - SIN SITI AUTOMOBILI – S3 EP1 @ 22.30h & EP2 @ 23.20h

Stiv Darnel je energičan i fascinantan profesionalni automehaničar koji pravi lude, jedinstvene automobile od otpada koji su drugi ostavili da trune. Zovu se "Pacovski Hot Rodovi", auto-kultura koja se razvija kao šumski požar - a stiv drži šibice u rukama. Ovaj ekspert u pronalaženju nailazi na skrivena bogatstva zakopana na otpadima, odbačena na njivama ili na buvljim pijacama i sklapa ove bizarne delove u pokretna umetnička dela. U svakoj epizodi "Motora Sin Sitija", Stiv i njegov tim će napraviti nov auto za zahtevnog klijenta i to u potpunosti od otpada. Biće to luda vožnja, ali sreća što je Stivov tim specijalizovan za takve vožnje!

Epizoda 1:  Vođen ljubavlju prema Stivovom Diesel Rat Rod'u, operator teške opreme naručuje verziju za sebe.

Epizoda 2:  Posada počinje da pretvara bezoblični radni kamion u planinsko čudovište.

 

SUBOTA 24.10.

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – MLADI INSPEKTOR MORS – S4 EP1 @ 19.30h

Nakon dramatičnog završetka treće sezone, Oksfordovi najbolji predstavnici sakupljaju komadiće svojih ličnih i profesionalnih života. Endevor Mors čeka rezultate svog ispita za narednika, dok Fred Trzdej i njegova žena Vin pokušavaju da se izbore sa činjenicom da im deca napuštaju roditeljsko gnezdo. Sem se prodružio vojsci, a istraumirana Džoan je nestala i niko ne zna gde je. Na pomolu su još veći izazovi. Sprema se Leto ljubavi, a Oksfordska policija nalazi se na samom pragu budućnosti - kompjuteri, pop muzika, nacionalna zdravstvena služba i nuklearna sila. U Oksfordu se odvija borba između starog i modernog. Svi su za napredak, osim jednog, a Endevor, Trzdej i njihove kolege očekuju najteži slučajevi sa kojima su se ikada suočili.

Epizoda 1:  Endevor i Trzdej pokušavaju da prebole Džoanin odlazak. Novo ubistvo odvodi ovaj dvojac u novu mračnu avanturu.

 

NEDELJA 25.10.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG NEVEROVATNI MOMENTI ŽIVOTINJSKOG SVETA @ 15.00h

Uz pomoć arhivskih snimaka i Smitsonijanove biblioteke prirodnjačke istorije, imaćemo priliku da gledamo neke zanimljive momente u kojima su ovekovečene životinje. Imaćete jedinstven ugođaj zahvaljujući brzim kamerama i fenomenalnim mikrofonima. Ovekovečeni momenti dele se u pet kategorija - "Smrtonosni susreti", "Nakaze prirode", "Ratovi bandi", "Surova romansa" i 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala