Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 12-18. oktobar
Sredinom oktobra na kanalima VIASAT možete pogledati mnoštvo dobrih filmova, serija i emisija.
2. oktobar 2020.

VIASAT preporucuje: 12-18. oktobar

 

PONEDELJAK 12.10.

TV1000 BALKAN: PREMIJERA – ĆELIJA @ 21.00h

Psihoterapeut Ketrin Din razvila je tehniku ulaska u tuđi um. U očajničkom pokušaju da spasi nevini život, ulazi u um serijskog ubije koji je u komi. 

Uloge: Jenifer Lopez, Vins Von, Vinsent D'onofrio

 

UTORAK 13.10.

EPIC DRAMA: PREMIJERA – GOSPOĐICA SKARLET I VOJVODA – S1 EP5 @ 21.00h

Sredina 19. stoljeća. Neustrašiva i znatiželjna gospođica Scarlet vodi detektivsku agenciju pokojnog oca uz pomoć inspektora Wellingtona ('Vojvode'), domaćice Ivy i lukavog nitkova Mosesa.

Epizoda 5:  Eliza završava u poseti zatvoru na obodima Londona. Ona i Vojvoda istražuju naizgled praznu zgradu, u kojoj se u stvari krije banda.

 

SREDA 14.10.5

VIASAT HISTORY: PREMIJERA REŠAVANJE MISTERIJE – S1 EP8 @ 19.45h

Ovaj istraživački dokumentarac zadire duboko u neke od nerazrešenih misterija Amerike. Istražuje novootkrivene dokaze i koristi tehniku visokog kvaliteta u cilju ponovnog otvaranja starih slučajeva. Od Oblasti 51 do suđenja vešticama iz Salema, svaku istragu vodi Dženifer Maršal, veteran američke mornarice koja je postala privatni detektiv. Njen tim kreće u misiju da mnogim zagonetkama iz prošlosti pronađe rešenje i odgovore. 

Epizoda 8: Dženifer se upućuje u Nju Orleans i udružuje se sa piscem Vinsentom Kjurielom kako bi istražili da li je drevni vampir dešifrovao kod besmrtnosti.

 

ČETVRTAK 15.10.

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA – AUSTRALIJSKI LOVCI NA ZLATO – S5 EP9 @ 21.45h

Pridružujemo se tragaocima za zlatom koji tragaju za plenom u zapadnoj Australiji. Ovo je peta sezona serije, kada najveći broj timova kreće u finalnu potragu. Nagrada je veća nego ikada, a kruže glasine da se veliki komadi nalaze širom Australije. Pet timova kreće u potragu, u očajničkoj želji da se obogate. 

Epizoda 9:  Posada Posejdona pogodila je džekpot, sezona početnika Goldtajmersa prelazi iz lošeg u gore, a Đavoli iz prašine otkopavaju greben od milion dolara.

 

PETAK 16.10.

EPIC DRAMA: NOVO! PREMIJERA – SVET MRTVIH – S1 EP1 @ 21.00h

 Dablin 1880. godine. Kamere postaju jeftinije i zemlju preplavljuju foto ateljei. U modi je fotografisanje preminulih. Priznati fotograf preminulih, Brok Blenerhaset, pokušava da, nakon nesreće, oživi svoj posao, za šta mu je potrebna pomoć rođake Nensi Vikers i preterano entuzijastičnog asistenta, Konala Moloja. Nakon teškog početka, njihov odnos počinje da se razvija, ali tu nevolje tek počinju. Detektiv Frederik Regan sumnja na to da ubica profitira na fotografisanju preminulih. Kako se broj ubijenih povećava, Blenerhaset, Moloj i Nensi moraju da zaustave ubicu i spreče ga da im uništi i posao i život.

Epizoda 1:  Usled nastalih povreda i nestale fotografije, Brok Blenerhaset poziva u pomoć Konala Moloja i svoju rođaku Nensi Vikers.

 

SUBOTA 17.10.

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA – POZNATI RIBOLOVCI – S2 EP2 @ 21.50h

Ova serija prati fanatika za pecanje i Olimpijca, Dina Mesija, kao i bivšeg međunarodnog ljubitelja pecanja, Adama Runija, koji putuju kako u zemlji, tako i u inostranstvu, i suočavaju se sa teškim pecaroškim izazovima, uz pomoć raznoraznih gostiju, a sve sa jednom idejom - da pobiju rekorde i postanu pecaroške zvezde.  

Epizoda 2:  Din i Adam putuju u Italiju pokušavajući da uhvate soma-čudovište iz reke Po - gde somovi umeju da narastu do rekordne veličine - blizu 140 kg. Ovo je njihova šansa da ulove plen svog života.

 

NEDELJA 18.10.

VIASAT NATURE: PREMIJERA GENIJALNI LOVCI NA MORU – S1 EP2 @ 15.05h

Veoma malo znamo o tome kako morski sisari love. Znamo da se koriste iznenađujuće prefinjenim metodama i da naučnici ostanu zapanjeni svakim novim otkrićem o njima. Kako ove životinje razvijaju tako jedinstvene metode da pronađu i ubiju svoj plen? Uz pomoć dronova, brzih i podvodnih kamera, naučnici istražuju i objašnjavaju trikove i taktike koje ove životinje koriste. 

Epizoda 2:  U Argentini Horhe objašnjava život orki; u Južnoj Africi morski biolog proučava tehnike lova na ribe.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala