Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Preminuo Čedvik Bosman
Zvezda čuvenog Marvelovog filma "Black Panther" borila se sa rakom četiri godine i konačno podlegla.
29. avgust 2020.

Preminuo Čedvik Bosman

 

Izuzetno lošu vest potvrdila je Bosmanova porodica:

 
"Sa neopisivom tugom potvrđujemo da je Čedvik Bosman preminuo. Čedviku je 2016. godine dijagnostifikovan treći stadijum raka debelog creva, koji se u poslednje četiri godine pogoršao do četvrtog stadijuma.
Istinski borac, Čedvik je sve izdržao na nogama, i doneo vam mnogo filmova koje ste toliko zavoleli, od Marshall-a do Da 5 Bloods, August Wilson's Ma Rainey's Black Bottom i još ponekih, koje je sve do jednog snimao između nebrojenih operacija i hemoterapija.

Najveća čast u karijeri bila mu je da oživi kralja T'Čalu u Black Pantheru.

Preminuo je u svom domu, uz suprugu i porodicu.

Porodica vam se zahvaljuje na ljubavi i molitvama, i molimo vas da nastavite da poštujete njihovu privatnost tokom ovog teškog vremena."
 
Čedvik je pored brojnih filmova bio poznati i po ulogama stvarnih ličnosti, kao što su Džeki Robinson u "42" (prvi tamnoputi profesionalni bejzbol igrač), legendarni Džejms Braun u Get on Up, i sudija Turgud Maršal u filmu Marshall.
Naravno, bio je najpoznatiji kao Black Panther, to jest kralj Vakande T'Čala, uloga u kojoj smo ga videli u MCU filmovima Captain America: Civil War, Black Panther, Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame.
 
Kao što se navodi u pismu, brojne i izuzetno zahtevne filmove (na čelu sa nedavnim trilerom 21 Bridges) Čedvik je odigrao sa jednim od najstrašnijih oblika raka u telu.
 
Gledali bismo ga i 2022. godine u nastavku "Black Panthera", kako saznajemo sa portala IGN Adria.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala