Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Planet of the Apes - nastavak još bolji!
Režiser Wes Ball uverava da je serijal u dobrim rukama pa je izjavio i da će ispoštovati zaostavštinu trologije u svom sledećem filmu.
7. jun 2020.

Planet of the Apes - nastavak još bolji!

 

Ball je tizovao novi Planet of the Apes film sa Discussing Film, zadržavajući prethodni stav da ovaj film neće biti reboot, već smešten u isti unverzum iz 2011. Rise of the Planet of the Apes i njegova dva nastavka. Zapravo, mnogi isti pisci i drugi članovi filmske ekipe radili su i na prethodnim filmovima.

Ball je rekao, "Koristimo isti materijal praktično, istu tehnologiju, mnoge iste ljude - pitao sam Andy Serkisa da se pridruži Mouse Guardu [Bell-ovom prethodnom filmu, koji je na kraju ispao jo[ jedna žrtva spajanja kompanija Disney/Fox]. Tako da je skroz prirodno došlo do toga. Znam odakle dolazi briga, i moje pitanje bilo je šta raditi za Planet of the Apes nastavak? Prvo, ta poslednja tri filma predstavljaju jednu od najboljih trilogija u modernoj istoriji filma. Stvarno su dobro urađeni. Takođe ispoštovali su originalne filmove od kojih su nastali, filmove Charlton Hestona, ali su bili uzemljeni modernim senzibilitetom, i to je nekako radilo. Cezar je jedan sjajan filmski lik. Pa kako nastaviti to onda? A sa iste strane, nisam bio zainteresovan da radim četvrti deo. Želimo da uradimo nešto naše."

Ball je dalje dodatno objasnio po čemu će se novi film razlikovati od Apes trilogije, rekavši, "Mi imamo priliku. Imamo način da ostanemo u univerzumu koji je kreiran pre nas, ali takođe otvoreni smo da izvedemo neke stvarno cool nove stvari... I pokušavam da budem pažljiv ovde. Rećiću fanovima originalna tri filma da ne brinu - franšiza je u dobrim rukama." kako saznajemo sa portala IGN.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala