Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Odlične vesti za ljubitelje „Južnog vetra“
Sve epizode Južnog vetra imale su rekordnu gledanost, a kruna je završna epizoda koja je Srbiju, na uskršnje veče, prikovala uz ekran.
3. maj 2020.

Odlične vesti za ljubitelje „Južnog vetra“

 
„Za sve nas je to zaista odličan rezultat i važan rezultat jer ovo sve i radimo zbog publike i kada imamo takvu reakciju onda sve što radimo ima smisla“, kaže reditelj Miloš Avramović.
 
Epilog emotivne priče Sofije i Petra Maraša, i maestralna gluma Bogdana Diklića i Aleksandra Berčeka najjači su utisak poslednje epizode. Gledaoce sada interesuje – hoće li biti i treće sezone?
 
Da, svakako ćemo dobiti nastavak Južnog vetra, prvo u obliku filma. Scenario je već gotov i da se nije desila ova situacija sa epidemijom i vanrednim stanjem mi bi već sad bili u snimanju. Premijera bi trebalo da bude krajem ove ili početkom sledeće godine, i nakon filma ćemo imati nastavak sage Južni vetar u obliku još deset epizoda, radimo na tome i radujemo se i jedva čekamo da to podelimo sa publikom“, ističe Avramović.
 

A publika u Srbiji je još jednom dokazala da najviše voli domaće serije i da ceni kvalitet. Serija Južni vetar urađena je u produkciji RTS-a i produkcijske kuće Režim“

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala