Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija kakvu dugo niste gledali na kanalu EPIC DRAMA!
PODMORNICA je nagrađivana, uzbudljiva i napeta ratna drama koja je oduševila i gledaoce i kritiku.
13. maj 2020.

Serija kakvu dugo niste gledali na kanalu EPIC DRAMA!

 

Podmornica

Premijerno od nedelje 17. maja u 21.00h
 
Žanr: Ratni
Režiser: Johanes W. Bec, Toni Seint
Uloge tumače: Tom Vlašiha, Viki Krijeps, Rik Okon, Klemens Šik, Flor Gefrier, Vinsent Kartejzer, Rošel Nil, Tijeri Fremont, Tomas Kretšman, Stefan Konarske
 
Prva sezona serije "Podmornica" imala je sjajne kritike 2019. godine i osvojila je mnoge nagrade. Viki Kriejps osvojila je brojne nagrade za najbolju žensku ulogu, glumeći Simon Straser.
 
Decembar 1942. godine. Upoznajemo iskusnog stručnjaka za podmornice, Johanesa von Rajnharca, koji sa podmornicom U-822 biva poslat na tajnu misiju na američku istočnu obalu. Njegova lojalnost se dovodi u pitanje, a podmornica U-612, sa svojim komandantom Vrengelom, biva poslata da ga prati. Bivši komandant podmornice U-612, Hofman, za dlaku izbegava smrt u Atlantskom okeanu. On pronalazi skrovište u Njujorku, sa Semom Grinvudom, koji Hofmanu duguje svoj život. On upoznaje i ljugavog advokata nemačkog porekla, Bergera. Da li će Hofmanu biti dozvoljeno da se vrati u Nemačku? U La Rošelu, Simon i dalje tajno pomaže onima koji su pogođeni nacističkom okupacijom.

PODMORNICA je nagrađivana, uzbudljiva i napeta ratna drama koja je oduševila i gledaoce i kritiku.

Pored PODMORNICE ovaj kanal nudi najzanimljivije i najkvalitetnije dramske serije iz svih delova sveta i pravo je one koji uživaju odličnom serijskom programu.

Iskreno vam preporučujemo da je pogledate na kanalu EPIC DRAMA i to od 17. maja, nedeljom u 21.00h i pogledate priču koja II Svetski rat prikazuje iz sasvim posebnog ugla.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala