Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prva TV - najave za 20.novembar
Prva srpska televizija je za Vas spremila , kao i uvek , mali uvid u vaše omiljene televizijske sadržaje.
19. novembar 2019.

Prva TV - najave za 20.novembar

 

Praktična žena - sreda, 20.11. u 16.30h

Danas spremamo najpoznatiji brazilski desert - Pave di brigadeiro! Kolač sa keksom i čokoladom, punog kremastog ukusa. Svetski je Dan dece. Slavski kolač svojim veštim ručicama pravi nam devojčica Natalija koja ima samo 11 godina. Sa nama je i tekvondo prvak. Saznajte i kako da nameštaj za decu bude funkcionalan i da raste zajedno sa njima? Gledajte nas od 16.30h na Prvoj televiziji.
 
Sinđelići - sreda, 20.11. u 21h
 
Sreten je opsednut  kladionicom i nadom da će novac koji su izgubili uspeti da povrate klađenjem. Svi su uzbuđeni jer je Sreten pogodio sve osim poslednjeg rezultata, koji svi čekaju s nestrpljenjem. Fedor najavljuje ponudu koju je dobio da ponovo bude automehaničar i napusti ugostiteljski posao. Emilija i Fedor imaju ozbiljan razgovor u kafani o svakoj vrsti njihove budućnosti, pre svega poslovne, ali i emotivne. Kasija i Aleksa su se baš zbližili, ali moraju da razgovaraju o Risti. Situacija je nepodnošljiva i Kasija mora što pre da kaže Risti za nju i Aleksu. Rista ih sreće na hodniku, Kasija želi da priča sa njim, ali on je euforičan jer je dobio posao, i želi da nađu zajednički stan...
 
 
Žigosani u reketu - sreda, 20.11. u 22h
 
Milovan je odlučan da se osveti garodnačelniku. Toma Tomanović, Lukin otac, dolazi kod Milovana da mu preda papire koji dokazuju da Luka nije imao pravo da igra za KK "Radnik". Papiri  mogu da sruše klub. Ana Marija susreće Lukinog oca dok odlazi iz redakcije i prepoznaje ga, Milovan joj kaže da je trenutak da se odluči ko joj je bitniji "Radnik" ili "Fleš". Marko i Krešo pričaju o ponudi koju je Marko dobio od NBA, on se polako pozdravlja sa svima i sprema se za odlazak. Boris i Ivana odlaze van grada, i ostavljaju Andreja samog. Andreju strašno pozli.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala