Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Otkrivamo o filmu Mortal Kombat Reboot
Nadolazeći Mortal Kombat reboot se trenutno snima u južnoj Australiji, gdje je to daleko najveća produkcija ikada za tu regiju.
20. oktobar 2019.

Otkrivamo o filmu "Mortal Kombat Reboot"

 

Nažalost, do sada nije procurilo puno slika sa snimanja, što sugerira da je Mortal Kombat film obavljao puno udaljenih i privatnih snimanja do sada.
 
Predstojeći Mortal Kombat filmski reboot koga radi filmski studio New Line Cinema je dobio režisera. U pitanju je Simon McQuoid.
 
Kako je preneo Variety, australijskom režiseru će se na ovom projektu priključiti James Wan u ulozi producenta, kao i Greg Russo koji je već napisao poslednju verziju scenarija za film.
 
Osim što se radi o izuzetno popularnoj franšizi borilačkih video igara, Mortal Kombat je tokom devedesetih godina imao i dve filmske adaptacije, a kasnije i jednu web seriju pod nazivom Mortal Kombat: Legacy. Iako se o New Lineovom filmskom rebootu priča već duže vreme, James Wan insistira na tome da projekat ne bude zbrzan, i ne želi pritisak sa rokovima, kako bi film bio urađen onako kako to on zamišlja.
 
Za sada, nema drugih filmskih lokacija koje su najavljene osim Australije, međutim, moguće je da će u jednom trenutku film migrirati negde drugde kako bi snimio poseban prizor ili dva.
 
Mortal Kombat dolazi u kina 05. marta 2021. godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala