Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija The Continental prequel  John Wick- ovih filmova
Collins proširuje univerzum u seriji fokusirajući se na Continental Hotel i one koji nalaze utočište pod njegovim krovom.
3. avgust 2019.

Serija "The Continental" prequel John Wick- ovih filmova

 Serija će biti postavlјena “mnogo ranije” u istoriji filmske serije, sa svežim izgledom koji će se dati hotelu i pokazati kako će se na kraju pojaviti u John Wick filmovima, dok istovremeno ističe da dato Chapter 4 izdanje je predviđeno za izdavanje 2021. godine, a spin-off najverovatnije neće biti premijerno prikazan tek nakon objavlјivanja. Uprkos ranim tizerima sa zvezdom Keanu Reeves-om, koji bi učinio minimalni cameo nastup u seriji, Hirsch je sada ćutao na tu temu i držao karte blizu njegovih grudi.

 
Priznati pisac/producent Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire, and The Man in the High Castle) će napisati seriju i poslužiti je kao showrunner. Šou će biti u produkciji kreativnog tima svetske klase na čelu sa Thunder Road Pictures-ovim Basil Iwanyk-om (filmska franšiza John Wick, The Town, Sicario), Chad Stahelski (John Wick ko-režiser and John Wick: Chapter 2 režiser, John Wick franšizni scenarista Derek Kolstad, zajedno sa Collins-om, David Leitch-om (John Wick ko-režiser, Deadpool 2) i Keanu Reeves-om. Premijernu epizodu će režirati Stahelski.
 
 
Collins proširuje univerzum u seriji fokusirajući se na Continental Hotel i one koji nalaze utočište pod njegovim krovom. Postavlјen u hiper-realnoj verziji Los Anđelesa, serija održava hitnost akcije zajedno sa suvim humorom iz filmova John Wick. Oslanjajući se na zajedničke napore Lionsgate-ovih filmskih, televizijskih i Starz platformi, The Continental nastavlјa rast franšize koja je već generisala tri hit filma koji su zaradili preko 575 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i uspešnu virtuelnu mobilnu igru.
 
"Ova serija je zaista drugačija od bilo čega drugog na televiziji", rekao je Albreht. '' The Continental' obećava da će uklјučiti gromoglasne borbene sekvence i intenzivno izvođene pucnjave između profesionalnih ubica i njihovih meta koje fanovi očekuju u franšizi filmova John Wick, kao i predstavlјanje nekih novih, tamnih upečatlјivih likova koji nastanjuju ovaj podzemni svet.” 
 
Viši potpredsednik Original Programming-a Karen Bailey je izvršni Starz zadužen za The Continental . 
 
Starz zadržava sva domaća višeplatformfska plaćanja TV i SVOD prava na seriju. Lionsgate zadržava sva međunarodna i domaća prava na distribuciju i kućnu zabavu.
izvor: Prolog.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala