Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Poslednji projekat Stan Lee-ja
Čak i nakon svoje smrti, velikan stripova Stan Lee će i dalje inspirisati decu da postanu moćni.
3. jun 2019.

Poslednji projekat Stan Lee-ja

 
U onome što je opisano kao njegov ‘poslednji projekat’, od strane Genius Brands International, stiže nam Stan Lee’s Superhero Kindergarten dečija animirana serija.
 
Ova animirana/akcijsko-avanturistička serija će koristiti glas Arnolda Schwarzeneggera u glavnoj ulozi, Arnolda Armstronga, dok će pisac stripa Deadpool-a Fabian Nicieza pisati skripte za epizode.
 
“Ono što će biti posebno interesantno o ovoj seriji,” rekao je Andy Heyward, “je da će biti animirana cameo uloga Stan Lee-ja u svakoj epizodi.”
 
U seriji, Arnold glumi učitelja fizičkog vaspitanja koji se pretvorio u super-heroja Captain Courage kada zemlja prolašla kroz prašinu koju je napravila tajanstvena kometa. Nakon dugotrajne karijere superheroja, Captain Courage proširuje sve svoje moći u konačnoj bici protiv zlikovca Dr. Superior. Pet godina kasnije, deca sa super moćima počinju se pojavljivati ​​nakon eksplozije čestica super-energije. Sada na tajnom zadatku kao redovni učitelj u vrtiću, Arnold će trenirati novu generaciju 5-godišnjaka sa super moćima.
 
Za sada još nije poznat datum izlaska ove animirane serije.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala