Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serija „Mućke“ – od danas, 21. marta, svakog dana u 20h na O2TV
Kultna serija koju svi uvek rado gledamo. Dogodovštine glavnih junaka Del Boja i Rodnija i danas se prepričavaju u krugovima kako starije tako i mlađe generacije.
21. mart 2019.

Serija „Mućke“ – od danas, 21. marta, svakog dana u 20h na O2TV

 
Glavna priča u seriji je odnos između braće Troters, prevrtljivog i starijeg Dela Boja i mladog, smotanog Rodnija. Del Boj ima svoju firmu koja se bavi trgovinom i stalno je u potrazi za lakom zaradom. Njegovu čuvenu rečenicu „Sledeće godine, u ovo vreme bićemo milioneri“ svi pamtimo i citiramo. Rodni se pridružuje svom bratu u poslu ali često se suprostavlja Delovim idejama jer se uglavnom kose za zakonom. Tokom serije, pratimo njihove uspone i padove, ljubavne avanture kojima svedoče prvo deka kao treći član porodice, a potom i ujka Albert koji će se pojaviti nakon dekine smrti. U društvu braće Troters su trgovac polovnih automobila i novopečeni bogataš Bojsi i njegova žena Marlin, čistač ulice Triger, vozač kamiona Denzil, konobar u lokalnom pabu „Ragina glava“ Majk i Rodnijev drug Miki Pirs.
 
 
Serija je snimana od 1981. do 1991. godine u sedam sezona, a sa božičnim specijalima snimanje je trajalo do 2003. godine. Epizoda u kojoj braća Troters postaju milioneri drži rekord kao najgledanija epizoda sitkoma na britanskoj televiziji. „Mućke“su osvojile veliki broj nagrada kritike i publike, imale su i veliki uticaj na britansku kulturu budući da su neke replike iz serije ušle u svakodnevnicu dok je trotočkaš marke“Reliant Regal” postao kultni automobil u Britaniji.
 
 
Uloge: Dejvid Džejson (Del Boj), Nikolas Lindherst (Rodni), Lenard Pirs (deka Troters), Džon Čalis (Bojsi), Rodžer Lojd-Pak (Triger), Kenit Mekdonald (Majk), Patrik Marej (Miki Pirs), Pol Barber (Denzil) i Baster Merifild (ujka Albert). 
 
Žanr: komedija
Zemlja: Velika Britanija
Godina: 1981
Autor: John Sullivan
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala