Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Arrow se završava nakon 8.sezone!
Arrow – serija koja je pokrenula popularni svet super junaka poznat kao Arrowverse privodi se kraju s osmom sezonom koja će se sastojati od 10 epizoda.
16. mart 2019.

"Arrow" se završava nakon 8.sezone!

 
Serija je započela da se emituje u jesen 2012. godine usredsređena na avanture Olivera Queena, milijardera koji se nakon pet godina vraća u rodni grad Star City kako bi ga spasio od mnogih zlikovaca koji su mahnito terorisali grad. Iako se tokom godina postava glumaca menjala u tolikoj meri da je iznjedrila serije poput The Flash i Legends of Tomorrow, misija je uvek bila ista. Uspešnost serije je potakla stvaranje jednoga od najinspirativnijih i najraskošnijih svetova super junaka na malim ekranima. 
 
 
Izvršni producenti Greg Berlanti, Marc Guggenheim i Beth Schwartz objavili su sledeću izjavu – „Doneli smo tešku odluku, ali kao i svaka teška odluka koju smo doneli u proteklih sedam godina, to je bilo u najboljem interesu serije. Oduševljeni smo činjenicom da je Arrow rodila čitav svet serija koje će se nastaviti još mnogo godina. Takođe, uzbuđeni smo što imamo priliku napraviti kraj kakav serija, likovi i njeno nasleđe zaslužuje. Zahvaljujemo svim piscima, producentima, glumcima i – što je još važnije – neverovatnoj ekipi iza kamera koja je nas i seriju održala na eteru više od sedam godina.“
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala