Moj TV - TV Program za 200+ kanala
U Srbiji se snima 2. sezona americke SCI FI serije PREDSTRAZA
SCI FI kanal najavio je da se serija "The Outpost", u produkciji Electric Entertainment i Arrowstorm Entertainment, vraća u drugoj sezoni.
7. februar 2019.

U Srbiji se snima 2. sezona americke SCI FI serije PREDSTRAZA

 SCI FI kanal, destinacija za sadržaj naučne fantastike i fantazije mreže NBCUniversal International Networks (NBCUIN), najavio je da se serija  Predstraža (The Outpost), u produkciji  Electric Entertainment i Arrowstorm Entertainment, vraća u drugoj sezoni na ovaj kanal.

Snimanje nastavka ove popularne serije iz žanra fantazije počelo je u Srbiji u januaru 2019. u studiju i na lokacijama pored Beograda.  Druga sezona serije Predstraža emitovaće se na kanalu SCI FI ovog leta, donoseći još više avanture i nepredvidivih obrta.

Jessica Green vraća se kao Talon, jedina preživela iz rase “crne krvi.” U tvrđavi bez zakona na kraju civilizovanog sveta, Talon mora da nauči da ovlada svojim natprirodnim moćima i sklapa savez sa kraljicom koja je krila svoj identitet, da bi odbranila svet od religioznog diktatora fanatika.
 
U drugoj sezoni takođe se vraćaju glumci: Jake Stormoen kao kapetan Garret Spears; Imogen Waterhouse kao lejdi  Gwynn Calkussar; Anand Desai-Barochia kao alhemičar Janzo; Andrew Howard kao šerif utvrđenja Cedric Wythers i Robyn Malcolm u ulozi vlasnice bara, Elinor.
 
Novi glumci u drugoj sezoni biće srpska glumica Jelena Gavrilović koja tumači ulogu Chunjin; Lilli Hollunder kao Rebb; Glynis Barber kao Gertrusha i Aaron Fontaine kao Tobin. 
 
Izvršni producent je Dean Devlin i  Jonathan Glassner.  Pored toga, izvršni producenti serije Predstraža  od strane  tima Electric Entertainment su Marc Roskin i Rachel Olschan-Wilson kao i tim Arrowstorm Entertainment koji čine Jason Faller i Kynan Griffin, koji stoje  iza kultnih filmova Mythica
Takođe je producent i Jennifer Griffin iz Arrowstorm Entertainment.  Seriju su osmislili Kynan Griffin i Jason Faller.  
 
Druga sezona serije Predstraža biće premijerno prikazana na leto na kanalu SCI FI u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. Trenutno se prva sezona serije Predstraža može pogledati  na kanalu DIVA ponedeljkom u 22:00.  
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala