Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Trailer za seriju “Les Misérables” sa Lily Collins i Oliviom Colman
BBC je objavio trailer za mini seriju "Les Misérables" koja nam donosi najnoviju ekranizaciju istoimenog klasika francuskog pisca Victora Hugoa.
10. decembar 2018.

Trailer za seriju “Les Misérables” sa Lily Collins i Oliviom Colman

 Serija će imati šest epizoda i biće emitovana tokom naredne godine. Scenario je prilagodio Andrew Davies (War & Peace).

“Jadnici” je roman francuskog pisca Victora Hugoa, koji se smatra najpoznatijim romanom 19. veka. Prati živote i međusobne odnose nekoliko francuskih likova u dvadesetogodišnjem periodu ranog 19. veka koji uključuje napoleonsku eru i dekadu nakon nje. U centru pažnje je Jean Valjean koji izbjegava zarobljavanje od strane nepopustljivog inspektora Javerta. Istražuje prirodu dobra, zla i prava, a bavi se i istorijom Francuske, arhitekturom Pariza, politikom, moralnom filozofijom, pravom, pravdom, religijom, vrstama i prirodom romantične i porodične ljubavi. Hugo je za ovaj roman bio inspirisan životom stvarne ličnosti – bivšeg kriminalca i poznatog policajca Eugènea-Françoisa Vidocqa, čij je lik razdvojen na dva glavna lika u romanu.

U glavnim ulogama pojavljuju i Lily Collins kao FantineOlivia Colman kao Madame ThénardierJosh O’Connor kao MariusEllie Bamber kao CosetteAdeel Akhtar kao Monsieur Thénardier.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala