Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Olivia Cooke u prvom traileru za mini seriju “Vanity Fair”
Amazon Prime Video predstavio je prvi trailer za mini seriju Vanity Fair koja nam donosi hroniku o usponu Becky Sharp.
8. decembar 2018.

Olivia Cooke u prvom traileru za mini seriju “Vanity Fair”

Ona je glavna junakinja istoimenog literarnog klasika Williama Makepeacea Thackeraya na kojem je serija i utemeljena.

Radnja je smeštena u vreme Napoleonovih ratova i prati Sharpovu koja se pokušava izvući iz siromaštva i okusiti život visokog engleskog društva. Njena priča je priča o bezobraznim zločinima, veseljima, ljubavima, smehu, varanju, borbi i plesu, a njen život je preko bitke kod Waterlooa odvodi sve do dvora kralja Georgea IV (bio kralj Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Irske i kralj Kraljevine Hannover od 29. januara 1820. pa sve  do svoje smrti).

Autori ove varijacije na temu čuvenog knjiškog klasika iz pera Williama Thackeraya mudro su dosta vere položili u sugestivnost i već više puta potrvrđeni magnetizam mlađane Olivia Cooke. Njena poletna, sigurna i razigrana gluma lako može biti ključni adut ove britanske produkcije, ali, ostavimo li to na stranu, za svaku pohvalu su još ponajmanje dve značajne stavke.

To su upečatljivost sa kojom autori i ovog viđenja Vašara taštine prikazuju neprolaznu zavodljivost društvene vrteške u strogo kodiranom društvu u punom zamahu, kao i lakoću sa kojom povezuju tadašnje sa sadašnjim stanjem stvari pomoću dominantnih slabosti i naravi. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala