Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi trejler za 2. sezonu serije “Future Man”
Hulu je predstavio novi teaser za akcionu naučno-fanstastičnu seriju Future Man koju su kreirali Kyle Hunter, Howard Overman i Ariel Shaffir.
3. decembar 2018.

Novi trejler za 2. sezonu serije “Future Man”

  Od dvanaest režisera koji su režirali njene epizode izdvojićemo Setha Rogena i Evana Goldberga (Preacher, Sausage Party, Superbad, Knocked Up) koji su režirali po tri epizode. Serija prati Josha Futtermana (Josh Hutcherson) koji je po danu domar a noću igra video igrice.

Uglavnom igra igru Biotic Wars. Kada je napokon pređe, po njega dolaze dvoje ratnika, Tiger (Eliza Coupe) i Wolf (Derek Wilson) jer misle da je on spasitelj sveta. Radnja duge sezone serije smeštena je 2162. godinu, godinu kada Josh, Wolf i Tiger shvataju da je njihova misija spašavanja sveta iz prve sezone bila neuspešna. Doktor Stu Camillo (Haley Joel Osment) se u međuvremenu dokopao vlasti, nakon što je stvorio svemogući lek i pokrenuo plan za premeštanje čovečanstva na Mars. Organizacija iz senke, Pointed Circle,  pokušava zaposliti Josha kako bi Stua malo spustio na zemlju.

Ali postavlja se pitanje da li je ekipa iz organizacije pozitivna, ili je pravi pozitivac ustvari Stu. S druge strane, Wolf se jako brzo prilagodio novom vremenu, dok se Tiger s druge strane bori sa svojim biotic identitetom i pokušava pobeći od svega. Josh ujedinjuje članove tima koji još jednom kreću u misiju spašavanja sveta, ali im celu misiju otežava putovanje kroz vreme tokom kojeg moraju dobro razmisliti o svakom svom narednom potezu…

Izvršni producenti su Matt Tolmach, James Weaver i Ben Karlin. Premijera je najavljena za 11. januar 2019.
izvor: filmofil

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala