Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Tri serije koje ne bi trebalo da propustite
I ove jeseni imamo tri preporuke novih serija koje ne biste trebali da propustite. Pa bacite pogled i podelite sa nama kako vam se čine.
21. oktobar 2018.

Tri serije koje ne bi trebalo da propustite

 

Mayans MC

Smeštena u post-Jax Teller svet, serija Mayans M.C. govori o doživljajima koje ima Ezekiel “EZ” Reyes (JD Pardo), novog regruta u “Mayans” klubu, koji mora da se bori s novim identitetom u gradu u kome je i sam nekad važio za "zlatnog dečaka", a sada je pušten iz zatvora.

Kreatori serije su Kurt Sutter i Elgin James, a prva sezona imaće 10 epizoda.

 

Titans

Nastala prema istoimenom stripu, serija prati skupinu mladih superjunaka u nastanku koji su regrutirani sa svih strana kako bi se borili protiv sila zla i mnogih drugih opasnosti.
Vođa ove neustrašive skupine po imenu Titani je Dick Grayson, nekadašnji Batmanov štićenik, poznat kao njegov prvi Robin, a koji se sada zove Nightwing.

 

The Purge

Serija prati stanje u SAD-u gde je zavladalo totalitarno društvo koje svake godine organizuje period od dvanaest sati tokom kojeg je sav zločin dopušten, uključujući ubistva, pljačke i sve oblike vandalizma. Pratimo nekoliko nepovezanih likova iz istog grada kako pokušavaju preživeti spomenutu noć. Prvi od njih je Miguel, koji nakon povratka iz vojske pokušava pronaći svoju sestru Penelope udruženu u kult žrtvovanja za vreme noćne čistke. Televizijska verzija istoimenog filma.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala