Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Scarlett Johansson dobila ugovor za Black Widow!
Scarlett Johansson se do sada pojavila u čak šest Marvel filmova kao Black Widow, a sada će konačno dobiti i svoj prvi film.
18. oktobar 2018.

Scarlett Johansson dobila ugovor za Black Widow!

 

 
Scarlett Johansson je potpisala novi ugovor, za snimanje Black Widow solo filma, koji će joj doneti novih $15 miliona. 
Ako se zadržite dovoljno dugo u Marvel filmskom svemiru počećete i zarađivati ‘pošten’ novac. Upravo se to dogodilo Scarlett Johansson kada je potpisala ugovor za snimanje nadolazećeg Black Widow solo filma. Dobila je za snimanje tog filma $15 miliona, a upravo toliko su dobili Chris Evans i Chris Hemsworth, svaki, za uloge Captain America i Thor u filmu Avengers: Infinity War.

Marvel i nije poznat po tome da u startu plaća velike novce glumcima, pa je tako Robert Downey Jr. za prvi Iron Man film dobio samo $500,000. Chadwick Boseman je dobio negde oko $2 miliona za Black Panther, dok je recimo Brie Larson, koja je dobitnica Oscara, za ulogu u filmu Captain Marvel dobila $5 miliona.

Iako se ti ugovori čine relativno malima pojedinačno, ako uzmemo u obzir koliko Marvel izbacuje filmove, koliko samo glavnih glumaca ima, te brojke postaju astronomske. Uz to, što ti likovi postaju popularniji, to glumcima plate znatno rastu, pa tako i ne čudi što Marvel u startu daje relativno male plate glumcima. Samo za primer možemo uzeti Infinity War, koji je samo na plate glumcima izdvojio $100 miliona. S druge strane, to i nisu takve cifre ako pogledamo koliko je treći Avengers film zaradio – $2 milijarde. Uz to, Marvel im obično da deo zarade od filma, tako da sigurno i tu neku ‘siću’ uhvate.

Izvor: svijetfilma
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala