Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Igra Prestola (Spojleri) – Otkriveno kada umire Džejmi Lanister!
Fanovi serijala Igra Prestola očajnički tragaju za bilo kojom informacijom u vezi sa novom sezonom, a one od produkcije stižu na kašičicu.
15. septembar 2018.

Igra Prestola (Spojleri) – Otkriveno kada umire Džejmi Lanister!

 Ovog puta, međutim, procurila je krupna stvar. Sudbina Džejmija Lanistera, izgleda, konačno je otkrivena, i to sve zahvaljujući jednom parničnom sporu koji glumac Nikolaj Coster Waldau (48) vodi protiv bivše menadžerke Jill Littman.

Duguje menadžerki 2 miliona dolara?

Ispostavilo se da je ugovor koji je glumac imao potpisan sa menadžerkom, a koji mu istovremeno obezbeđuje i zakonsku dozvolu za boravak u SAD i drugim zemljama gde se snima Igra Prestola, bio nevažeći. U pomoć glumcu pritekla je produkcija osiguravši mu neophodnu dokumentaciju, ali uskoro je usledila tužba Litmanove  koja glumca tereti zbog neizmirenih dugovanja, još pre nego što je Waldau postao deo Igre Prestola. Naime, glumac bi bivšoj menadžerki trebalo da isplati blizu dva miliona dolara zbog nezakonitog raskida ugovora.

Koliko zarađuje Nikolaj Coster Waldau?

Međutim, sve su ovo finansijske zavrzlame koje istinske ljubitelje serije ne zanimaju previše. Ali, ono što je otkriveno u sudskoj dokumentaciji zanima itekako.

A u njima piše da je honorar Nikolaja po epizodi u finalnoj sezoni neverovatnih 1,066,667 dolara – za svaku od šest epizoda u koliko će se ukupno nastavaka glumac pojaviti.

Ranije informacije govorile su o tome da je reč o četiri epizode, ali definitivan broj je šest, s tim što nije jasno koliko će ga u tim epizodama biti.

Nikolaj Coster Waldau izjavio je da je veoma zadovoljan kako su scenaristi okončali njegovo učešće u seriji, ističući da mu se najviše dopada što njegova smrtt nije došla kao neka velika mistična tajna, niti je njegov ubica faktor iznenađenja za publiku.

“Dobićete upravo ono što ste očekivali”, poručio je kratko Waldau fanovima.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala