Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Počelo snimanje nove sezone serije “Šifra Despot”!
Radnja serije smeštena je u ambijent metropole, oslikava podjednako i autentična srpska predgrađa, va rošice, gradove, ali i sela.
4. septembar 2018.

Počelo snimanje nove sezone serije “Šifra Despot”!

  U Beogradu je počelo snimanje novih epizoda humorističke TV serije Šifra Despot.

Priča prati životne dogodovštine glavnog junaka serije, pomalo nespretnog i taličnog, ali veoma talentovanog kompjuterskog programera Despota Despotovića.

Ova serija delo je Radoša Bajića, scenariste i autora najgledanijeg igranog, televizijskog, serijskog programa u regionu, a na prvom snimajućem danu novih epizoda serije Šifra Despot bio je prisutan i Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink International Company“

“Posle prve sezone, gde je bilo 45 epizoda, mi smo veoma zadovoljni rejtingom i opštim uspehom serije. Sada smo prisustvovali prvoj klapi za nastavak serije i ja sam to već nekoliko puta rekao – Šifra Despot je za nas veoma značajan projekat iz nekoliko razloga. Prvo – zato što je on otvorio sezonu nastavka produkcije igranog programa na televiziji Pink, a sa druge strane, to je jedan veoma dobar i kvalitetan projekat koji će, siguran sam, po svemu što sam i sada malo sa Radošem razmenio, tek u drugoj sezoni biti u ekspanziji i na vrhuncu gledanosti”, rekao je Željko Mitrović.

Pored dobro poznate i uigrane glumačke ekipe koju, između ostalih, čine Đorđe Marković, Rale Milenković, Branka Šelić, Tamara Krcunović, Marijana Mićić, Ljiljana Stjepanović, Olga Odanović, Radoš Bajić, Dara Džokić, Branislav Lečić, Peđa Bjelac, Iva Štrljić, Aleksandar Srećković, Boris Milivojević, televizijski gledaoci biće u prilici da vide još preko stotinu eminentnih glumaca u najrazličitijim ulogama.

Počev od 2. septembra, snimanje novih epizoda serije trajaće i tokom 2019. U nekim od epizoda svoje uloge će ostvariti i Tihomir Stanić, zatim Ivan Vučković, Branko Jerinić, Bora Nenić, Suzana Mančić, Ivan Đorđević, Milan Kalinić… Na čelu mlađe garde srpskog glumišta u Šifri Despot će nastupiti i srpska Monika Beluči – Marija Petronijević.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala