Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Igra Prestola: Premijera 8. sezone ponovo pomerena, i to za…
Nešto ranije ove godine, glasine su nas uverile da ćemo finalnu 8. sezonu serije gledati već u aprilu sledeće godine. Ali, kako stoje stvari – ništa od toga.
27. avgust 2018.

Igra Prestola: Premijera 8. sezone ponovo pomerena, i to za…

 

Iako se HBO trudio da održi obećanje i nekako se uklopi u sopstvene mogućnosti i želje fanova, na premijeru sledećeg nastavka moraćemo da sačekamo malo duže. Problem je što za čekanje baš vremena i nema. HBO ima želju da se Igra Prestola nađe u takmičarskom programu za nagradu Emmy sledeće godine. Međutim, da bi se to ostvarilo, serija bi trebalo da se emituje do 31. maja 2019.

U intervjuu za HuffPost, izvršni supervizor za vizualne efekte u seriji Joe Bauer otkrio je neke pojedinosti o očekivanjima od sledeće sezone Igre Prestola, ističući da pripreme za snimanja osme sezone traju već dve godine, ali da se sa konkretnim radom, tek počinje. Time je ostavio brojna pitanja otvorenim, navodeći na zaključak da će se Igra Prestola za Emmy nadmetati tek 2020. Dodatno, Bauer je otkrio da rad na pilot epizodi prve pretpriče Igre Prestola počinje u februaru 2019.

„Situacija se menja iz nedelje u nedelju. Jedino sigurno što znam jeste to da sam za Igru Prestola bukiran do kraja maja sledeće godine.“, poručio je Bauer.

 Prema pravilima, najveći deo serija mora biti emitovan do kraja maja, ili makar do preseka glasanja (ove godine to je bilo 25. juna) da bi cela serija bila uvrštena u nadmetanje za Emmy. Kako je Bauer sam potvrdio da je bukiran do kraja maja, jasno je da će za Igru Prestola ovo biti skoro pa nemoguća misija. Ipak, kultna serija nas je i ranije iznenađivala.

Međutim, to su samo želje nas zaluđenih i novih epizoda željnih fanova. Nešto stručniji i iskusniji kadar smatra da premijeru Igre Prestola ne bi trebalo očekivati pre jula sledeće godine. Otprilike u sito vreme kada je emitovana i premijerna epizoda prethodne epizode.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala