Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Fear The Walking Dead: Kim Dickens snima novu seriju!
Bivša zvezda hit serijala Fear The Walking Dead, glumica Kim Dickens nije dugo čekala na novu ulogu.
27. avgust 2018.

Fear The Walking Dead: Kim Dickens snima novu seriju!

 
Nakon što ju je novi producentski tandem serije u prvom delu četvrte sezone živu spalio ostavivši je, na zaprepašćenje fanova ove postapokaliptične TV sage, na milost i nemilost hordi hodača, Kim je dobila ponudu za glavnu rolu u novom projektu produkcijske kuće Showtime.
 
 
Reč je o seriji Queen Fur (Kraljica krzna – slobodan prevod). U jednočasovnoj pilot epizodi Kim će igrati bivšu kraljicu lepote i majku mlađanoj Macy Dunleavy ( u seriji Glee igrala je Lily Mae Harrington) – odvažnoj i seksi srednjoškolki koja je spremna da se otisne u istraživanje sveta i svoje ženstvenosti.
 
 
Joshua Mikel, koji je igrao Jareda u sedmoj i osmoj sezoni Okružen mrtvima, uz Michaela Mosleya (Fear The Walking Dead: Passage), Jona Fostera (Like Father), Keitha Machekanyanga (Timeless) i Spencera Howella (Ithaca), takođe je uključen u novi projekat.
 
 
Scenario piše Eileen Myers (Hung, Masters of Sex) koja je, takođe, i producent pilot epizode sa Deborah Spera (Reaper, Army Wives) koju će seriju potpisivati kao izvršni producent. Sian Heder (GLOW, Orange is the New Black) biće u režiserskoj stolici.
 
Ovo će biti prva uloga Kim Dikens otkako je napustila seriju Fear The Walking Dead u junu. Kako smo kasnije saznali, odlazak iz serije bio je šok i za glumicu, ne samo za obožavaoce Feara.
 

“Otišla sam na razgovor sa novim producentima serije, nekih mesec pre nego što smo počeli sa snimanjem nove sezone i tada su mi objasnili da imaju nameru da završe sa mojim likom tokom sledećeg ciklusa. Bila sam veoma iznenađena, ali i istinski razočarana. Zaista sam mnogo sebe uložila u ovaj lik. Smatram ga najznačajnijim u mojoj karijeri. Bila sam ponosna što sam sa Medison Klark deo Walking Dead Univerzuma. Očekivala sam da i drugi podele sa mnom to oduševljenje, ali umesto toga dobila sam kraj pre vremena. Znam da Medison to nije zaslužila, ali idemo dalje“, poručila je tada Dikensova, i zaista – krenula dalje.

Ostaje pitanje – kolika bi cena bila za povratak Kim Dickens u Fear The Walking Dead, sada kada su se uslovi promenili. Činjenica je da se gledanost Feara stropoštala na rizičnih 1.7 miliona gledalaca sa 4 miliona koliko ih je seriju pratilo na početku četvrte sezone. Pokazatelji ne slute na dobro…

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala