Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Knightfall dobija drugu sezonu – Mark Hamill glumi templara!
Serija "Knightfall" u produkciji History kanala, neočekivano je dobila zeleno svetlo za narednu sezonu, ali iznenađenjima tu nije kraj.
19. avgust 2018.

"Knightfall" dobija drugu sezonu – Mark Hamill glumi templara!

 
Serija Knightfall u produkciji History kanala, a koja se kod nas emitovala na HBO, neočekivano je u ponedeljak 13. avgusta dobila zeleno svetlo za narednu sezonu, ali iznenađenjima tu nije kraj. Seriji će se pridružiti i holivudska zvezda Mark Hamill, poznatiji kao Luk Skajvoker iz kultnog naučno-fantastičnog filma Ratovi zvezda. A tu novinama nije kraj.
 
Serija dobija i novog autora, izvršnog producenta i režisera, a to će biti Aaron Helbing čiju biografiju krasi rad na seriji Flash. Mark Hamill će se naći u roli templara Talusa, veterana kog su brojni krstaški pohodi očvrsnuli poput kamena, a koji je preživeo desetogodišnje zatočeništvo u Svetoj Zemlji. Njegov novi zadatak biće da obuči novi tajni red čuvara najsvetije tajne. Takođe, Tom Forbs pojaviće se u ulozi Princa Luja, nasilnog i nepredvidivog sina kralja Filipa i naslednika francuskog trona. Genevieve Gaunt će igrati Izabelu, ćerku kralja Filipa i ženu koja će u francuskoj istoriji ostati zapamćena kao Vučica.
 
Kako producenti najavljuju, druga sezona serije Knightfall doneće nam svu tamu najmračnijeg veka u istoriji civilizacije i uvesti nas u nove političke igre koje će pokušati da zloupotrebe templarski red koji je tokom prve sezone predvodio sjajni Tom Cullen. A šta se dogodilo sa mladim vitezom – saznaćemo uskoro.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala