Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zvezda SAM U KUĆI trebalo da glumi Šeldona u Štreberima!
"Nije to moj smisao humora, niti nešto što smatram previše zanimljivim."
15. avgust 2018.

Zvezda SAM U KUĆI trebalo da glumi Šeldona u Štreberima!

 Iznenadićete se, verovatno koliko smo i mi kada smo saznali za ovaj podatak, ali da li ste znali da je rolu Šeldona u čuvenom sitkomu Štreberi umesto Džima Parsonsa trebalo da igra niko drugi do Macaulay Culkin. Ako se ne sećate o kome je reč, nije ni čudo, pošto je zvezda ultimativnih božićnih hit filmova Sam u kući, karijeru kada je odrastao bacio u zapećak. A možda bi mu baš Štreberi osvežili slavu.

 
Umesto toga upustio se u muzičke vode te je sa svojim rok bendom, koji se raspao prošle godine dugo nastupao po klubovima širom SAD-a. A zbog čega je odbio ulogu Šeldona?
 
 
“Mnogo puta su mi nudili ulogu u toj seriji. U početku su me zvali zbog glavne role, a kasnije su me nagovarali da prihvatim bilo koju. Međutim, nisam se video u Štreberima. Nije to moj smisao humora, niti nešto što smatram previše zanimljivim. Dva štrebera žive sa seksi cicom. Nadmudruju se u rešavanju matematičkih začkoljica. Rekao sam im ne i objasnio da sam ja suviše cool za tu seriju. Posle su mi dosađivali još hiljadu puta, čak me je i moj menadžer fizički napao da promenim mišljenje, ali ostao sam pri svome”, otkrio je Macaulay.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala