Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Vojna akademija – četvrta sezona biće i poslednja?
Četvrta sezona jedne od domaćih serija Vojna akademija uveliko se snima.
10. jul 2018.

Vojna akademija – četvrta sezona biće i poslednja?

 

Glavni glumci Slaven Došlo, Bojan Perić, Anđela Jovanović i mnogi drugi nas redovno svakog dana počaste sa nekom novom fotografijom sa seta, otkrivajući nam bar deliće onoga što možemo očekivati u novim epizodama, ali neke stvari ne mogu nam reći ni oni. Na primer to, da je upravo ovaj ciklus poznatog serijala, verovatno – i poslednji.

Nova sezona na RTS startuje sledeće jeseni. Do tada na Javnom servisu pratimo reprize starih avantura, a glumica Anđela Jovanović, koja u Vojnoj akademiji tumači lik Svetlane Savić Cece, otkriva nam neke pojedinosti o onome što nas čeka.
 
„Najverovatnije poslednjih 12 epizoda Vojne akademije gledaćemo u oktobru sledeće godine. O filmu se još ništa ne zna. Zavisi od materijala i vremena koje ćemo imati da mu se posvetimo“, kaže mlada glumica, priznajući da bi volela da filma, ipak, bude.
 
„Ovo će definitivno biti najvojničkija sezona serije do sada. Biće puna akcije. Već smo snimali scene sa kaskaderima, bombama, puškama, radili smo čak i u tunelima.“, objašnjava Anđela dodajući da će zanimljiv aspekt priče biti i odnos Cece i Gruje.
 
„Šta će se dešavati sa njima to vam ne mogu otkriti. Sve će se razjasniti do kraja sezone, ali mislim da će gledaocima biti vrlo zanimljivo“, kaže ona.
 
Od nadređanih ostaju Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Nebojša Milovanović, ali se pojavljuje i novi lik – kapetan Brkić, koga tumači Viktor Savić.
 
 
Anđela Jovanović – Zašto volim Vojnu akademiju
 
“Smatram da je snimanje ovakve serije specifično jer nije neka vrsta ušuškanog snimanja gde radite u studiju ili u enterijeru pod klimom ili negde u gradu već imate teren, snimate pored močvare, plivate u reci, bacate bombe i pucate iz puške…”
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala