Moj TV - TV Program za 200+ kanala
HIT! Stiže nam nastavak Dadilje! Fren Drescher najavljuje VELIKO ludilo
Njena izjava automatski je pokrenula lavinu spekulacija u medijima, a fanovi su odmah počeli s nagađanjima. Što to Drescher priprema?
8. jul 2018.

HIT! Stiže nam nastavak Dadilje! Fren Drescher najavljuje VELIKO ludilo

 Ko se seća Fran Drescher u ulozi legendarne Dadilje? Verovatno –  svi. 145 epizoda i 6 sezona bilo je dovoljno da Dadilja uđe u TV anale i postane jedna od najrepriziranijih serija, barem u domaćoj TV ponudi. A sada ćemo, izgleda, ponovno gledati Dadilju, ali ovog ćemo puta u novom, modernom ruhu!

 
Naime, Fran Drescher je indirektno najavila povratak Dadilje. Drescher je za Entertainment Tonight govorila o mogućem obnavljanju serije.
 
“Radimo na jednom jako velikom projektu. Biće to veoma uzbudljiv projekt za fanove, ali trenutno nemam dozvolu za konkretnu najavu. Biće to nešto jako veliko”, poručila je glumica čiju rolu Dadilje pamtimo po specifičnom glasu kojim je kupila gotovo čitavu planetu.
 
 
Glumica je takođe otkrila da bi dadilja Fran, danas, bila socijalno osetljivija i angažiranija oko mnogih gorućih pitanja, poput zaštite okoline i ekologije, zdravlja i civilnih prava i sloboda. Mogući povratak serije nadovezuje se tako na talas rimejkova i obnavljanja serija iz devedesetih. To je, svakako, oduševilo fanove.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala