Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Preporučujemo...
Izdvajamo iz programa za decembar 2017 - FOX, FOX LIFE, FOX CRIME, FOX MOVIES, 24KITCHEN, NGC
30. novembar 2017.

Preporučujemo...

Evo samo malih naznaka šta nas očekuje na omiljenim kanalima u decembru. Ne propustite odlične filmove i serije, dokumentarne emisije i neverovatne predloge za prazničnu trpezu.

24Kitchen


24Kitchen će proslaviti Božić zajedno sa svojim najvećim zvezdama.Pozivamo vas da se pred svojim TV ekranima svakoga dana u 14.00 pridružite božićnoj trpezi sa Džejmijem Oliverom, Gordonom Emzijem, Najdželom Loson, Ejdrijanom Ričardsonom i mnogim drugima. Nove emisije i novi recepti za neverovatno božićno iskustvo.

Sa nama će od 7.decembra bitu i čupavi bajkeri Dejv Majers i Sajmon King koji su se vratili sa novom serijom "Čupavi bajkeri: Hrana za uživanje" u kojoj pripremaju neka od svojih omiljenih jela za uživanje. Od gozbi za prijatelje i porodicu do obroka inspirisanih klopom iz paba.

 

Od 20. decembra premijerno možete pratiti serijal "Najdžela: Za mojim stolom". Prelepa i inspirativna kao i uvek, Najdželina najnovija serija je priča o uživanju za stolom sa dobrim prijateljima i dobrom hranom, ali više od toga predstavlja slavljenje domaće kuhinje.

 

National Geographic

Ovaj kanal nam u decembru donosi čak četiri premijere.

Od 7.decembra možete pogledati "Dajan Fosi: Tajne u magli". Dajan Fosi je legendarna ličnost iz pokreta za očuvanje divljih životinja, pionirka i vizionarka koja je zaslužna za spasavanje planinskih gorila sa ivice izumiranja. 30 godina kasnije, misterija i dalje okružuje njen život i njenu smrt i za sve to vreme jedan čovek je nosio težak teret nepravde.
 
24. decembra možete pogledati čak dve premijere: "Sveta grobnica: Specijal serijala istraživač" u kome pratimo vodeće svetske stručnjake čija je misija da otključaju misterije koje okružuju Hristovu grobnicu, i "Zagonetke iz Biblije" gde se uvaženi arheolozi, biblijski učenjaci, istoričari i ostali, ujedinjuju da bi istražili zagonetke i potražili nedokučive odgovore.

Neiscrpna tema koja otvara mnoga pitanja. Ovoga meseca, 16. decembra možete premijerno pogledati čak dve emisija koje se bave potonućem Titanika. Bio je to najveći brod koji je ikada napravljen.Verovalo se da je nepotopiv, ali kada je Titanik potonuo na svom prvom putovanju povukavši u smrt 1.500 ljudi, svet je bio šokiran i započela je debata koja i dan-danas traje.

U ekskluzivnoj televizijskoj emisiji „Kobni požar na Titaniku“, zapanjujuća nova grafička tehnologija oživljava u punom spektru boja nedavno otkrivene fotografije porinuća i prvog putovanja broda Titanik.Retke fotografije su same po sebi izuzetno otkriće, ali u njima se krije intrigantan trag, do sada neviđen znak na trupu koji je Senana Molonija podstakao da pokrene novu istragu misterije potopljenog broda koja je stara jedan vek.Pomoću najnovijih naučnih dostignuća, savremenih stručnjaka i zanemarenih svedočanstava očevidaca, Senan otkriva da je iza tamne mrlje u kotlarnici broda besneo požar koji je na kraju doveo do najkontroverznije tragedije u pomorskoj istoriji.


 

U dokumentarcu "Titanik: 20 godina kasnije sa Džejmsom Kameronom", Džejms Kameron i tim stručnjaka osvrću se na nove informacije prikupljene tokom 20 godina od snimanja filma "Titanik" 1997. godine.

Fox

Na Fox kananu u narednom mesecu očekuje nas regionalna premijera 2. sezone serije "Star Lija Danijelsa" (Lee Daniels' Star) kao i 24.sezone "Simpsonovi" (The Simpsons). Tu su još i nove epizode 5.sezone serije "Amerikanci" (The Americans), 2.sezone serije "Čens" (Chance), nove epizode 6.sezone "NCIS: Los Anđeles" (NCIS: Los Angeles) i 8. sezone serije "Okružen mrtvima" (The Walking Dead). Za one koji su pratili seriju "Nadareni" (The Gifted) najavljujemo poslednje epizode 1.sezone.



Fox Movies

Na ovom kanalu u decembru preporučujemo: biografsku dramu "Nepobedivi" (Invincible,2006), komediju "Opet ti" (You Again,2010), akcioni triler "Poroci Majamija" (Miami Vice,2006), krimi komediju "Sneč" (Snatch,2000), porodični "Kako je Grinč ukrao Božić" (Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas,2000), avanturistički-naučnofantastični "Tor: Mračni svet" (Thor: The Dark World,2013), avanturistički "Gvozdeni čovek" (Iron Man,2008), nastavak "Gvozdeni čovek 3" (Iron Man 3,2013), romantični "Kad si u Rimu" (When In Rome,2010) i naučnofantastičnu dramu "Znaci" (Signs,2002).



Fox Life

Nove epizode serije "Dogovor" (The Arrangement), 2. sezona komične serije "To smo mi" (This is Us), nove epizode 4. sezone "Mlađa" (Younger) kao i 3.sezone "Izbaci mamu uljeza" (Odd Mom Out) naša su preporuka sa Fox Life kaala za decembar.



Fox Crime

Na Fox Crime kanalu očekuju nas regionalne premijere više serija. Naša preporuka je da pogledate 4.sezone serija "Čikaška policija" (Chicago P.D.), "Elementarno" (Elementary) i "Misterije Brokenvuda" (The Brokenwood Mysteries) kao i nove epizode 1.sezone serije "Bul" (Bull) i poslednje epizode 2. sezone "Nijanse plave" (Shades of Blue)



Za svakoga po nešto a tačan datum prikazivanja i satnicu možete potražiti na našem sajtu.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala