Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Džoni Dep u nastavku filma “Fantastične zveri”
Studio Warner Bros. ima velike planove za franšizu “Fantastične zveri”.
8. novembar 2016.

Džoni Dep u nastavku filma “Fantastične zveri”

 Jedan od načina da franšizu promovišete, učvrstite i ojačate, jeste i taj da dovedete velika imena u svaki od filmova. U prvom delu pored Edija Redmejna to je, između ostalih, Kolin Farel, a u drugom delu možemo očekivati da se ekipi pridruži Džoni Dep. 

 
Za sada nema detalja koga bi popularni glumac igrao u serijalu spisateljke Džoane K. Rouling, ali uskoro će se i to saznati. 
 
Prvi iz serijala “Fantastic Beasts And Where To Find Them” stiže nam u bioskope 18. novembra, a priča nas vodi u Njujork, 1920-ih godina, gde magizoolog Njut Skamander, dolazi na samo par sati, sa svojim koferom punim neobičnih stvorenja, ali će se tu zadržati mnogo duže, jer se dešava nezgoda i zveri iz kofera beže na ulicu. 
 
Reditlj je Dejvid Jejts (“Harry Potter and the Order of the Phoenix”, “Half-Blood Prince”, “Deathly Hallows”), a u ekipi filma, pored Edija Redmejna i Kolina Farela, nalaze se Ketrin Voterston, Den Fogler, Alison Sudol, Ezra Miler, Samanta Morton, Džon Vojt, Ron Perlman, Karmen Ejogo, Džen Marej, Fejt Vud-Blegrou. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala