Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Udri muški
Ne možete zamisliti bolji početak radnog dana!!!!
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Udri muški

Udri muški

, 0., , 0 min.
Udri muški
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Emisija Udri muški i nezaboravni Batko nude vam nešto sasvim novo, otkačenije i urnebesno zabavno! "Udri muški" je emisija koja je širom regije poznata i gledana. Dolazi u izdanju jutarnjeg programa koji se prikazuje svaki radni dan od 7.30 h ujutro. Uz svima već poznatog Batka, gledaoci ce moći da uživaju i u novoj voditeljki Aleksandri Kovačević.

 Osim što ima predznak jutarnji, dobiti će predznak regionalnog. Zanimljivost koju donosi je uključivanje dopisnika putem skypa iz cele Evrope, tako da će svi ujutro moći da vide kakvo je vreme na Bledskom jezeru u Sloveniji, koliko ljudi ispija kafu u kafiću u Amsterdamu, i dal se zaista ljudima u Budvi ide na posao kao i naravno sve aktualne događaje iz evropskih metropola. Dopisnici vredno rade na tome,kako bi sve bilo spremno za uključenje.

 
Batko će ugostiti i neke zanimljive ličnost u svojoj emisiji kako bi sa njima komentirao, na sebi svojstven način, njegove jutarnje navike i aktuelnosti.
 
Ono što će svakako izazvati smijeh i šok, je buđenje poznatih osoba. Svako jutro kamera će dolaziti poznatima na vrata, dok su još u krevetu, i započeti sa njima radni dan. Svakako pogledajte jutarnje navike naših poznatih lica. Ko pije jaču, a ko slabiju kafu? Jaja i čokolada za doručak, možda? Ili ko pravi najbolju pitu? Sve će to Batko ispitati...
 
S obzirom da naš regionalni jutarnji Udri muški donosi toliko toga da ćete se teško odvojiti od svojih televizora, ne brinite mislili smo i o tome, jer znamo da ujutro ranije izlazite iz svojih kuća.
 
Ceo jutarnji program "Udri muški" može se  slušati i na radiju preko Otvorene mreže

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala