Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Uništavanje najvećih
Spremite radničke kape i kugle za rušenje i uživajte u novim podvizima ekipe za rušenje
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Uništavanje najvećih

Break it Down

, 2008., SAD, 0 min.
Uništavanje najvećihUništavanje najvećihUništavanje najvećihUništavanje najvećihUništavanje najvećih
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Nove epizode donose vam neke od najdramatičnijih zadataka rušenja u istoriji. Od borbenih avioa do vozova, nema prevelikog posla za ovu ekipu za rušenje koja ima potporu najjačih i najvećih mašina za rušenje i recikliranje na svetu.

Maksimalna sigurnost

Možda je sagrađen u želji za sigurnošću, ali kako je okolina određena za preuređivanje, zatvor Riverfront State u Camdenu (New Jersey) postao je hodajući mrtvac. Ekipe za rušenje pozvane su za pražnjenje zatvora i rastavljanje odakle moraju maknuti i potencijalno smrtonosne tvari.

Fantomski avion

Sigurnost je glavna obveza na svakom zadatku rušenja, a kad je taj zadatak F-4 Phantom s velikim topovima, raketama i dva motora na mlazni pogon, sigurnost je posebno važna. Kako je zapaljivo gorivo deo paketa, ekipa ima jedan od najdelikatnijih zadataka karijere.

Lokomotiva

Nakon dugih 50 godina putovanja prugama, napokon je došao kraj za staru lokomotivu tipa GP9. Kako im je zadatak zadat u vremenu od osam nedelja, može li ekipa uspeti da rastavi ovaj stari motor i spase ultramoderan štedljivi voz koji je u ruševini?

Opasan most

Most Piacenza preko reke Po nepopravljivo je uništen poplavama iz 2009. Ekipa ga mora brzo maknuti. Uz vodostaj koji neprestano raste, opake struje i zadatak da spase 90% materijala, italijanski stručnjaci za rastavljanje Despe Demolizioni Speciali pokušavaju rastaviti most, a da ništa ne postavljaju na njegovu sve nestabilniju površinu.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala