Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jednostavna meksička kuhinja
Krenite s Marcelom u otkrivanje novih i jednostavnih recepata meksičke kuhinje
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Jednostavna meksička kuhinja

Mexican Made Easy

, 2012., , 0 min.
Jednostavna meksička kuhinjaJednostavna meksička kuhinjaJednostavna meksička kuhinja
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Profesionalna kuvarica i autorka uspešnih kuvara Marcela Valladolid upoznaje vas s meksičkom kuhinjom kroz jednostavne i autentične recepte. Podeliće s vama jela koja zadovoljavaju svaki ukus, bilo da kuva za svog sina,porodicu ili prijatelje. S Marcelom ćete videti da meksička kuhinja ne mora biti teška i nezdrava!

Marcela Valladolid najpoznatija je po svojoj emisiji ''Mexican Made Easy'' koja je 2012. godine na Food Networku ušla u 5. sezonu. Oduvek ju je zanimalo kulinarstvo, ali definitivna odluka da želi postati šef bila je kad je počela raditi u kulinarskoj školi svoje tetke u Meksiku.

Diplomirala je na Kulinarskom institutu u Los Angelesu (''Los Angeles Culinary Institute'') i potom se preselila u Francusku gde je stekla još jednu diplomu, kao poslastičar (''Ritz Escoffier Cooking School''). Vratila se nazad u Meksiko i započela vlastiti katering uz koji je učila druge studente kulinarskim veštinama. Započela je i karijeru u časopisu ''Bon Appétit'' kao urednica i autorka  recepata, a 2005. godine takmičila se u emisiji ''The Apprentice: Martha Stewart'' i završila kao četvrta. Prvu kulinarsku emisiju imala je na španskom Discoveryju koji se emituje i u SAD-u i Latinskoj Americi, usled čega je 2009. godine izdala i svoju prvu kuharicu koja je naišla samo na pozitivne kritike.

2010. godine započela je svoju drugu kulinarsku emisiju, "Mexican Made Easy" na Food Networku, uz koju je napisala i istoimeni kuvar. Cilj emisije i kuvara jeste pokazati svetu kako meksička hrana nije dosadna, već da se može pripremiti na razne načine koji odgovaraju svima.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala