Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stražar
Moćni i raskalašeni advokat naučit će se poniznosti kada postane Stražar pravde
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Stražar

Guardian

, 2001., SAD, 0 min.
StražarStražarStražar
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Hej! Trebamo i tvoju ocenu
Glavni lik upoznajemo u trenutku kada ga sudac zbog posedovanja droge osudi na tri godine uslovne kazne, globu od 10 000 dolara, te obvezu odrađivanja 1500 sati dobrotvornog rada u odelenju za dečje pravo.

Odrastajući kao sin uglednog advokata Burtona Falina (Dabney Coleman), Nik Falin kreće očevim stopama. Kao moćan mladi advokat živi lagodnim životom, a kada shvati da mora platiti cenu za svoj raskalašeni način života, naglo se spušta na zemlju. Uhapšen zbog posedovanja droge, Nik mora odraditi 1500 sati društveno korisnog rada. Od sada Nik skupe parnice mora uskladiti sa neprofitnim zastupanjem dečjih prava u okviru Pravne službe za decu. Pod nadzorom Alvina Mastersona, Nik ulazi u život Huntera Reda, dečaka koji je posvedočio kako mu je otac ubio majku.

Za to vreme u advokatskoj firmi Falin i partneri u vlasništvu njegova oca Burtona Falina, Nik ima posla sa direktorima preduzeća i razmaženim pripadnicima internetske generacije u potrazi za brzim bogatstvom. U okruženju centra za dečju pravnu pomoć Nik ulazi u sukob sa čvrstim liberalom, šefom centra Alvinom Mastersonom (Alan Rosenberg), dok u liku Džemsa Moneja (Charles Malik Whitfield), afroameričkog advokata koji je duboko posvećen radu u Centru, prepoznaje svoj alter-ego.

Nikovi kolege iz advokatske firme Fallin & Associates su, njegov partner Džejk Straka (Raphael Sbarge) koji želi postati moćan advokat kao što je Nik, i Amanda Bovles (Erica Leerhsen), idealistkinja koja se protivi Nikovim stavovima o pravu i životu. U središte radnje je i odnos Nika i njegovog uticajnog oca Burtona (Dabney Coleman), vođe firme.


Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2017 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala